Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez miért van ez a gondolat,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez miért van ez a gondolat, erzes ?

Figyelt kérdés

Voltam ma bevasarolni elelmiszeruzletben es lattam egy szep csajt, bar arcat ugye nem lattam a maszk miatt sajna, de szemei szepek voltak es Ő is ramnezett stb. Onkiszolgalonal is tobbszor raneztem :D Miert van az az erzes, gondolat hogy pl amikor elhagyod az uzletet akkor jo lett volna leszolitani vagy barmi hasonlo? Masnal is szokott ilyen lenni? Most is az a csaj jar a fejemben.

Bocsi ha idiota kerdest tettem fel.

2020. szept. 23. 14:40
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Johetnek meg valaszok
2021. aug. 31. 14:48
 12/16 A kérdező kommentje:
Joehetnek valaszok, pls
2021. nov. 18. 12:21
 13/16 anonim ***** válasza:

Hogy hogy miért van ez az érzés? Mert te férfi vagy, ő meg egy szép nő,

és vonzalom volt köztetek.Ritkán kölcsönös, de van olyan amikor

két akár idegen ember közt is vibrál a levegő..

Mondjuk boltban nem ajánlanék ismerkedni, ahhoz nagyon

nyitott partnert kell találni, mindenki más nem veszi

jó néven.

2021. nov. 19. 11:02
 14/16 anonim válasza:
Már írhatok?
2021. nov. 19. 19:20
 15/16 anonim ***** válasza:

Hogyne.

Mondjad csillagom. Mit szeretnél ide írogatni ?????

2021. nov. 19. 19:36
 16/16 anonim válasza:
Én, lehet hogy tul okos vagyok erről nem tehetek az iqumom diktál. Nehogy megsértsek valakit de én átfurakodtam volna a pénztárnál, legfeljebb otthagytam volna a kocsit a bevásárolt dolgokkal együtt és megszólítottam volna a Hölgyet neharagudj nincs öngyújtód, ha lett volna akkor a következő kérdésem tudsz adni egy szál cigarettát kölcsönbe míg el nem szívom?
2021. nov. 19. 19:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!