Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz, hogy a férfiak nem szeretik, ha azt mondják rájuk, hogy milyen kedvesek, aranyosak, cukik? Mert hogy az nem férfias?
Még én is forgatom a szemem, ha egy pasi "lecukiz".
Olyan asszociációim társulnak a 'cuki'-hoz, amivel semmiképpen nem tudok azonosulni, emiatt eszembe sem jutna férfira mondani - kivéve olyasvalakire, akit nem veszek komolyan (abban az értelemben, hogy férfiként nem vonzó számomra), és szeretném ezt a tudtára adni, mert mondjuk nyomul, vagy többet képzel a beszélgetésünkbe, mint ami.
Ettől még el tudom képzelni, hogy te a 'kedves' szó szinonímájaként használod, és véletlenül sem akarsz vele beszólni nekik, ők viszont besértődnek, mert se nem kisfiúk, se nem gombolyaggal játszó kiscicák, hanem téged óhajtanak lehengerelni.🤷🏻♀️😊
#4 vagyok
És hozzátenném, hogy nála jobban nem indított be soha senki. Szóval nem biztos, hogy ezt a szót rossz néven kell venni.
Utóljàra 8évesen mondtàk, h aranyos kislàny vagyok.
Azóta utàlom magàt a szót is.
31/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!