Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Valamelyik férfi miért olyan,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valamelyik férfi miért olyan, hogyha fent van neten nem ír vissza, hanem csak órák múlva, pedig látta hogy írtam? bővebben

Figyelt kérdés

Látszik, hogy mikor volt fent utoljára messengeren, és nem ír vissza azonnal. Ez náluk is ilyen "játszmázás", mint a nőknél hogy megváratják a férfit? Én a nőknél sem tudom, mert nem vagyok ilyen, szóval nem tudom megérteni ez mire jó.

Vagy el sem olvassa és órák múlva ír csak vissza, pedig fent volt, vagy leláttamozta és akkor is csak órák múlva ír vissza. Gondolkozik, hogy mit is írjon? Mert állítólag bejövök a férfinek, szóval nem ez a gond hogy lerázna

2020. szept. 20. 11:02
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
49%
9: látszik hogy még fiatal vagy. Majd munka és gyerekek mellett meg fogod érteni. Oké itt nem erről van szó, de attól még elfoglalt. És tudod mit? Igen, olyan is van hogy épp nincs kedvem rögtön válaszolni valakinek, mert végre leültem pihenni. Attól még érdekel hogy mi van vele, elolvasom, és később majd beszélgetünk.
2020. szept. 20. 15:55
 12/23 anonim ***** válasza:
És nem szoktam írni hogy majd válaszolok, mert ez a lényege az üzeneteknek, hogy írok amikor akarok. Nálam ez oda-vissza működik másokkal, vannak barátaim akikkel rendszeresen napok múlva válaszolunk. Akkor ugrik be hogy hú, nem válaszoltam neki.
2020. szept. 20. 15:59
 13/23 A kérdező kommentje:

Persze, így ismerősnél belefér.

De ezzel a férfivel most ismerkedem és a találkozáskor úgy éreztem oda-vissza nagyon szimpatikusak vagyunk egymásnak. És várnám hogy legyen ebből randi. De így elég nehéz, hogy napi egyszer ír

2020. szept. 20. 16:07
 14/23 anonim ***** válasza:
Na várj.. az hogy mennyit beszéltek napközben, meg hogy lesz-e még randi az nem igazán függ össze. Szóval ha már találkoztatok, és nem hív el megint, akkor nem akar. Sajnálom.
2020. szept. 20. 16:10
 15/23 anonim ***** válasza:
46%

11 Te bölcs öreg, te. Azt sem tudod hány éves vagyok, hogy milyen a családi állapotom. Vagy ha 55 éves lennénk, akkor elfogadható lenne, hogy bunkó vagyok? Magad írtad, hogy nem erről volt itt szó. Akkor minek hozod fel? Arról volt szó, hogy ha valaki elképesztően elfoglaltnak tartja magát, az ne nézze meg az üzenetet, ha nem képes rá válaszolni. Igenis, hogy bunkó az, aki így viselkedik.

Egyébként itt egy ismerkedésről van szó, nem egy huszadrangú ismerősről.

2020. szept. 20. 16:22
 16/23 anonim ***** válasza:
Akkor bunkó vagyok. Akkor is bunkó vagyok ha azt gondolom hogy lesz időm válaszolni de közben hív mondjuk a főnök. És ezer ilyen helyzet van.
2020. szept. 20. 16:27
 17/23 A kérdező kommentje:
Egy szórakozóhelyen találkoztunk, közös ismerősünk mutatott be egymásnak. Nagyon jól elbeszélgettünk, úgy éreztem nagyon bejövök neki. Ez kb egy hete volt. Azt hittem már másnap randira fog hívni. Tényleg jól passzoltunk. Rajta is ezt éreztem és azért én jól szoktam ezt érezni.
2020. szept. 20. 16:29
 18/23 anonim ***** válasza:
És nem rosszból írtam, de tényleg van köze a korhoz, családi állapothoz. Fiatalabb koromban ritkán voltak olyan helyzetek hogy hirtelen fel kellett pattannom, nem függtek tőlem mások, és időből is sokkal több volt. Lehet hogy én sem értettem volna meg.
2020. szept. 20. 16:33
 19/23 anonim ***** válasza:
16 Igen, munkaidőben mondjuk én nem szoktam chatelgetni, pont emiatt. De mások sem igazán, mert ugye akkor ők is dolgoznak.
2020. szept. 20. 16:34
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Hát, ha ez hete volt, akkor valami mégsem stimmel. Szerintem ne irogass neki. Ha mégis akar, keres.
2020. szept. 20. 16:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!