Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szexet akar a pasi?
Megismerkedtem egy férfival, interneten aki nálam 10/10es. Eleinte elég "leszarom" volt velem szemben, epp hogy válaszolt az üzeneteimre. Aztán legnagyobb meglepetésemre randira hivott.
A randi fantasztikusan sikerült, élöben méginkább tetszett nekem. Úgy tünik, én is eléggé tetszettem neki, már akkor tudtam, lesznek még következö randik. Igy is történt. Minden ment szépen a rendjében, hol sétáltunk, hol kávéztunk, hol étteremben voltunk,vagy csak leültünk a parban beszélhetni.. Nagyon figyelmes volt velem, mindig fizette az italom, ideadta a felsojet, ha fáztam, megnevettetett, minden nap írt Jó éjt, jó reggelt üzeneteket, és amikor nem voltunk együtt, minden nap beszélegettünk neten. Aztán egyik nap elhivott a lakasara filmezni, megbeszéltük, iszunk kicsit. Ekkor is nagyon figyelmes volt, rendelt pizzat, behütotte a whiskyt, nekem adta a kényelmesebb párnát, azt néztük, amit én szerettem volna. A film végén kicsit már berugtunk, és lefeküdtünk egymással. Itt is nagyon figyelmes volt, ölelgetett, csókolgatott közben. A végén pedig hozzá bujtam, és akkor is ölelt. mondta, hogy aludjak ott, de en nem akartam. Rendes volt, hivott nekem taxit. és csókkal koszönt el. Még sms-t is irt, hogy irjak, ha haza értem, hogy minden rendben.
Kivancsi voltam, most hogy megkapott mindent ,amire esetlegesen vágyott, hogyan fog viselkedni. de nem változott semmi, ugyanugy már irt masnap reggel ,hogy "jo reggelt",azota is beszélgetünk, és ujabb randira is hivott.
na mármost. tudom, minden ugy van, ahogy akarom, es minden jol alakul, megis ugy erzem, valami nem stimmel. ugy érzem, egy ilyen jó pasi nem akarhat tölem semmit.
Egyszer már rákérdeztem,hogy mégis mit gondol ezzel kapcsolatban, ki vagyok en az életében?
azt mondja,még nem tud hova tenni. Ez mit jelent? nem akar kapcsolatot, csak jo velem talakozgatni?
Gyűjti a strigulát egy bevett módszerrel s várja azt, hogy valamit érezzen silány lelkivilágában, de lényegében egy fix "játékszert" keres csak gáz ezt kimondania.
Magyarul igényei-vágyai vannak pénzzel, érett érzései meg smafu, veled próbálkozik kifejleszteni.
"ma este is szeretne.."
Ne legyen igaz a megerzesem, de nem fuzok ehhez tul sok remenyt.
Az is baj, ha jól alakul valami?
Pár találkozás után még nem lehet tudni, hogy hová alakul a dolog. SOkakat megrémíszt, ha túl korán várnak tőlük kinyilatkoztatást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!