Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csak szexet akar a pasi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szexet akar a pasi?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem egy férfival, interneten aki nálam 10/10es. Eleinte elég "leszarom" volt velem szemben, epp hogy válaszolt az üzeneteimre. Aztán legnagyobb meglepetésemre randira hivott.

A randi fantasztikusan sikerült, élöben méginkább tetszett nekem. Úgy tünik, én is eléggé tetszettem neki, már akkor tudtam, lesznek még következö randik. Igy is történt. Minden ment szépen a rendjében, hol sétáltunk, hol kávéztunk, hol étteremben voltunk,vagy csak leültünk a parban beszélhetni.. Nagyon figyelmes volt velem, mindig fizette az italom, ideadta a felsojet, ha fáztam, megnevettetett, minden nap írt Jó éjt, jó reggelt üzeneteket, és amikor nem voltunk együtt, minden nap beszélegettünk neten. Aztán egyik nap elhivott a lakasara filmezni, megbeszéltük, iszunk kicsit. Ekkor is nagyon figyelmes volt, rendelt pizzat, behütotte a whiskyt, nekem adta a kényelmesebb párnát, azt néztük, amit én szerettem volna. A film végén kicsit már berugtunk, és lefeküdtünk egymással. Itt is nagyon figyelmes volt, ölelgetett, csókolgatott közben. A végén pedig hozzá bujtam, és akkor is ölelt. mondta, hogy aludjak ott, de en nem akartam. Rendes volt, hivott nekem taxit. és csókkal koszönt el. Még sms-t is irt, hogy irjak, ha haza értem, hogy minden rendben.

Kivancsi voltam, most hogy megkapott mindent ,amire esetlegesen vágyott, hogyan fog viselkedni. de nem változott semmi, ugyanugy már irt masnap reggel ,hogy "jo reggelt",azota is beszélgetünk, és ujabb randira is hivott.

na mármost. tudom, minden ugy van, ahogy akarom, es minden jol alakul, megis ugy erzem, valami nem stimmel. ugy érzem, egy ilyen jó pasi nem akarhat tölem semmit.

Egyszer már rákérdeztem,hogy mégis mit gondol ezzel kapcsolatban, ki vagyok en az életében?

azt mondja,még nem tud hova tenni. Ez mit jelent? nem akar kapcsolatot, csak jo velem talakozgatni?

2020. szept. 18. 17:54
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
95%
Szia. A szex utan rogton irt.. Hany napja tortent ez az eset? Lehet hogy most lepett ki egy kapcsolatbol es talan uj meg neki ez de ha erdeklodik mindenkepp jo
2020. szept. 18. 17:57
 2/15 anonim ***** válasza:
96%
Simán lehet, hogy azt tervezi, hogy néha megdug és ennyi. De az is lehet, hogy komoly kapcsolatot akar veled. Nem lehet tudni, hogy mire készül.
2020. szept. 18. 18:02
 3/15 A kérdező kommentje:
2 napja tortent, ma este is szeretne találkozni. 22L,24F
2020. szept. 18. 18:02
 4/15 anonim ***** válasza:
45%
Ki kell deriteni de csak nyugodtan.. Most ne add meg magad meg huzd egy kicsit az agyat par napot!! Ha tenyleg erdekled ugyis megvar nem mindjart ajtostul ront be.. Ha lekoppint akkor csak a szex hajtja
2020. szept. 18. 18:05
 5/15 anonim ***** válasza:
43%

Gyűjti a strigulát egy bevett módszerrel s várja azt, hogy valamit érezzen silány lelkivilágában, de lényegében egy fix "játékszert" keres csak gáz ezt kimondania.

Magyarul igényei-vágyai vannak pénzzel, érett érzései meg smafu, veled próbálkozik kifejleszteni.

2020. szept. 18. 18:11
 6/15 anonim ***** válasza:
95%

"ma este is szeretne.."

Ne legyen igaz a megerzesem, de nem fuzok ehhez tul sok remenyt.

2020. szept. 18. 18:25
 7/15 anonim ***** válasza:
96%
Ha keresett a szex után, akkor nem hinném, hogy csak arra hajtott. Az újabb randira semmiképp se hozzá menj fel, hanem semleges helyre, mondjuk kirándulni, vagy kávézni. Ha még azután is keres, akkor talán mondhatni nyert ügyed van.
2020. szept. 18. 18:25
 8/15 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem ne agyalj ezen. Élvezd a jelent és kész. Lehet, hogy tényleg nem tudja még ő se. Azzal viszont világgá lehet kergetni bárkit, ha rögtön döntésre kényszerítik és feltételeket szabnak neki. Ha meg hülyít, akkor szexeltél párszor egy jót és ennyi. Nagyot lehet zuhanni, de úgyse úszod meg. Csak az nem sérül, aki nem is él.
2020. szept. 18. 18:37
 9/15 anonim ***** válasza:
91%
El se kell olvasni a szöveget, a válasz persze, hogy igen😁
2020. szept. 18. 19:00
 10/15 anonim ***** válasza:
69%

Az is baj, ha jól alakul valami?

Pár találkozás után még nem lehet tudni, hogy hová alakul a dolog. SOkakat megrémíszt, ha túl korán várnak tőlük kinyilatkoztatást.

2020. szept. 18. 19:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!