Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit vegyek fel első randira? Nagyon szeretném a szoknyat de hideg lesz már este.
Figyelt kérdés
Holnap lesz a randi. 4kor találkozunk és szerintem sokáig fog tartani. Azt mondta először étterembe megyünk utána kint sétálunk.
Egy farmer szerintetek jó?
2020. szept. 18. 16:32
11/13 A kérdező kommentje:
Szoktam hordani ruhát, szoknyát hétköznap is.
Hát ilyen átlagos hely.
Én 21 éves vagyok a pasi 25.
Harisnyam csak testszinu van az nem jó? Szürke szoknyához?
2020. szept. 18. 18:57
12/13 anonim válasza:
10-es vagyok, szerintem teljesen jó. De fényes tényleg ne legyen,ahogy itt valaki javasolta. Bár szerintem a te korosztályod nem hord olyasmit. :) Jó szórakozást, sok sikert! Esetleg megteheted, hogy ha a randi elején még túl meleg lenne a harisnya, az étteremben veszed fel a mosdóban, távozás alatt. Én szoktam magammal vinni hosszabb programra, ha később hűvösebb lesz. Pár óra alatt az ember amúgy is jó eséllyel mosdóba megy, feltűnés nélkül felveheted. Gondolom ez egy randiba is belefér.
13/13 anonim válasza:
Én hordok fényes testszínűt, nagyon jók a lábaim benne, nem tudom mit feszengenek mások ezen. ✌🏻
25n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!