Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Értékeli még valami (nőnemű)...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Értékeli még valami (nőnemű) az izmos testet?

Figyelt kérdés

Mindenki (főleg aki nem látott ) azt mondja hogy neki

x) nem a külső számít

y) ez nem fontos, csak ne legyen kövér vagy csonti

z) aki foglalkozik a testével az nem kell, mert felszínes

Ti hogy vagytom ezzel? A fenti megnyilvánulások csak kamu habbal?

2020. szept. 14. 00:18
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
80%

Jó az izmos, de nekem nem ér annyit egy szálkás test, hogy az illetővel egy popcornt ne tudjak megenni. És egyébként jobban tetszik az izmos, de mellé kicsit husisabb alkat, mint a szikár.

Én magam is rendszeresen edzek, általánosságban figyelek az étrendemre, ez látszik is rajtam, de azért belefér ez-az, mert életmódként folytatom, nem pedig hivatásként. Szeretném, ha a párom is ilyesmi lenne, nem pedig egy kupac görcs, aki órára pontosan eszik, 60 dobozzal jár és sosem lehet vele valami "szart" enni, mellé persze korán kel és korán fekszik, hajnalban megy edzeni és az egész szabadideje erre épül. Mert bizony, nekem is volt 16% testzsírom a mostani 26 helyett és ahhoz bizony ez kellett. Tény, látszottak is a kockáim rendesen. Most csak a felső 4. Jobb is így.

2020. szept. 14. 00:25
 2/12 anonim ***** válasza:
47%

Ez úgy néz ki, hogy van pár bejáratott sablonszöveg, amit sokan szeretnek előadni, mert azt hiszik, hogy attól jobbnak tűnnek. Ilyen közhely a "nem számít a külső" és hasonlók.

Amikor nekiálltam edzeni, akkor 3 olyan lányt is betudtam fűzni, akik előtte előadták, hogy nekik nem jön be, ha egy pasi izmos. Hát, ez ilyen.

2020. szept. 14. 00:39
 3/12 anonim ***** válasza:
Mutass kepet!! Hogy kell elkepzelni?
2020. szept. 14. 00:44
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

A helyzet az hogy a legtöbb nőnek bejön a kidolgozott test, a természetesség határain belül. Persze, szokták mondani hogy nem számít a külső, meg "a zuram az igazi a pocakkal nem az a kákabélű nyikhaj", de az igazság az hogy a természetes izomzat sem a férfi sem a női testet nem csúnyítja el, sőt...

Persze, vannak eltérő ízlések, valakinek valóban az aputest vagy a 190/65-ös test jön be, de az általánosság az, hogy egy rendszeresen edző pasi akin ez látszik is, és nem szétkokszolt, csak atletikusan gyönyörű a teste, azért a legtöbb nő fantáziáját megmozgatja. N

2020. szept. 14. 01:02
 5/12 A kérdező kommentje:

0:44-es, semmi extrát ne gondolj. Heti 3 edzés, naturálban. Szóval sehogy nem nézek ki (egy testépítőhöz képest)

Ha valaki kíváncsi, dobjon privátban e-mail címet. Aztán mutatom miről van szó

2020. szept. 14. 01:11
 6/12 anonim ***** válasza:
64%

A külső IS számít, önmagában viszont kevés. Stílus, kisugárzás, személyiség, iq, eq - ez a ötösfogat (meg ami ezzel jár úgymint kommunikáció, udvariasság, figyelmesség, amikor kell akkor vagány tökösség) ami a siker záloga. Ha ehhez még a külső is férfias az csak lendít a dolgokon.

A szétgyúrt test viszont nem olyan vonzó - a nők nagy része azt tételezi fel, hogy a fickó önelégült, elszállt magától, csak magára meg a testére koncentrált.

Ha a nőknél sikert akarsz akkor az "ötösfogatra" gyúrj rá.

2020. szept. 14. 01:29
 7/12 anonim ***** válasza:
21%
Kamu. Minden nőnek a kigyúrt férfiak tetszenek.
2020. szept. 14. 08:11
 8/12 anonim ***** válasza:
"valami (nőnemű)"???? Kérdezd meg a szomszédod szuka kutyáját b+!!!!
2020. szept. 14. 11:49
 9/12 A kérdező kommentje:
11:49 Most mi rosszat mondtam?? Ennyire nem kell fennakadni a szóhasználaton! Csak tudod sok itt az incel, meg a homo, és nem az ő válaszuk érdekelt
2020. szept. 14. 12:02
 10/12 A kérdező kommentje:
Mellesleg valaKi akart lenni a szöveg, nyilvánvalóan.
2020. szept. 14. 12:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!