Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pua oktatással és jeles vizsga eredménnyel a tarsojomban milyen csajnál érdemes próbálkoznom?
Figyelt kérdés
Egyből mehetek a bomba nőkre vagy előbb gyakorlásként csak átlagos 7/10es nőknek húzzam az agyát mig rutinossabb nem leszek?2020. szept. 13. 21:28
11/25 anonim válasza:
Barátom!! A pua egy nagy kamu lehúzás,amíg hiszel benne,addig kb csak buta lányokkal állj szóba,értelmesebb lány...kinevet.
Kamu a kérdés?? Csak én vagyok fáradt észre venni??
12/25 anonim válasza:
Persze hogy kamu, de ezen legalább lehetett röhögni! :D
13/25 anonim válasza:
#12 kommentárékból leesett. 11 voltam
14/25 anonim válasza:
".... 7/10es nőknek húzzam az agyát"
Ja, olyan 70-es IQ körül lehet, hogy vevők lesz valaki a bemagolt PUA szövegeidre.
15/25 A kérdező kommentje:
Nem kamuzok tényleg jelesre vizsgáztam looserek.
2020. szept. 13. 22:50
17/25 anonim válasza:
"jelesre vizsgáztam looserek"
"Loser" helyesen, ha már angolol írod.
18/25 anonim válasza:
Ha ilyen bárgyú kérdéseket teszel fel gyiken, hogy kaphattál ötöst?Én tuti megbuktattalak volna. Egy PUA ötös tudja már, kihez mehet oda!😂
19/25 anonim válasza:
Hát barátom ilyen stílussal, gondolkodásmóddal szerintem kb. az 1/10 vagy max. 2/10 pontos csajoknál próbálkozz, de azok nagy része is el fog hajtani a pléhbe 😂
20/25 acelsziv válasza:
Látom a tanfolyam elérte célját
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!