Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyi idő után szokás kimonda...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő után szokás kimondani, hogy együttvagyunk?

Figyelt kérdés

A srácnak egy nagyon durva csalódása volt kb 10 hónapja, pict problémája van a kötődéssel (azokból látszik, amiket mesél)

Online ismerkedtünk meg

Nagyon olyan életszakaszban vagyunk mindketten, hogy csak kb heti 1x tudunk találkozni

2020. szept. 12. 07:14
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Hááát, az az igazság, hogy mi, most, a kérdésedet olvasva, két perccel ezelőtt, 20 év együttlét és 10 éves házasság után beszéltük meg. 😀

Mindig is éreztem, mintha valami hiányozna...😂

2020. szept. 12. 07:34
 2/7 A kérdező kommentje:

Jó, de akkor magától értendő, hogy pár hónap után komolyan gondolja a másik fél és nem csak szex, nem keres mást stb?

Én amúgy 24 vagyok, ő 30. Nekem ez az első "felnőtt" kapcsolatom, mert még tinikoromban volt még 2 hosszabb (2 és 3 éves) kapcsolatom, amiknél ezeket egyértelműen kimondtuk.

2020. szept. 12. 07:38
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

#1 vagyok

A kapcsolat alakulásából lehet érezni, hogy merre megy, mi lesz belőle, lesz-e belőle valami.

Ez a "megbeszéljük, hogy együtt vagyunk", ahogy írtad is, olyan tinis dolog. Nincs erre szükség. Érzi az ember, hogy komolyodik vagy csak marad laza találkozgatás.

2020. szept. 12. 07:47
 4/7 A kérdező kommentje:

Attól tartok, hogy az én részemről komolyodik, de túl nagy a rózsaszín köd, hogy lássam az ő részét is, és beleképzelem, hogy ugyanúgy érez, mint én, közben meg nem is.

Azt hiszem nem kellene túlgondolnom..

2020. szept. 12. 07:59
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Akkor kérdezd meg tőle, tisztázd vele. Nem gáz az ilyet megkérdezni, hát jogod van tudni, hogy mégis mit szeretne tőled, ennyi idő alatt már kitalálhatta ő is.
2020. szept. 12. 08:11
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Mióta ismerkedtek?
2020. szept. 12. 10:31
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Onnantól kezdve vagytok együtt, hogy az egyik fél megkérdezi "Járunk?", a másik pedig igennel felel. Egészen addig csak ismerkedés. Ez nem egy bonyolult dolog könyörgöm
2020. szept. 12. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!