Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lepasszol a haverjának a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lepasszol a haverjának a randi után? Ez valami német szokás? Hogyan reagálnátok?

Figyelt kérdés

Szóval tegnap ittam egy kávét egy német férfivel, első, gyors, ebéd szünetes randi volt. Úgy vettem észre, jól alakult. Persze őszinte voltam, elég erős a személyiségem, lehet ez taszította őt.

Aztán este írt, hogy egy barátjával mennek vacsorázni és szeretné őt bemutatni nekem, mert szerinte összeillenénk. Azt írta, sportos, jómódú, magas. Valami számító p*csának néz, de a haverjának jó lehetek?

Illedelmesen megírtam, köszönöm a meghívást, de más terveim vannak. Persze írta, ha meggondolom magam, szóljak. Arra is gondoltam, hogy valami hátsó szándékuk lehet...

Köszönöm a válaszokat.

2020. júl. 8. 11:12
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
98%
Helyes, jól tetted. Ezt a fazont felejtsd el..
2020. júl. 8. 11:18
 2/19 anonim ***** válasza:
97%
Lehet, hogy csak te gondoltad a kávézást randinak, és semmi terve nem volt veled. Ha nem akarsz vakrandit jól tetted, egyébként meg nem kizárt, hogy partiba akartak dobni.
2020. júl. 8. 11:20
 3/19 anonim ***** válasza:
48%
Kávézás = randi?
2020. júl. 8. 11:30
 4/19 A kérdező kommentje:
... akkor nem randi. Találkozó.
2020. júl. 8. 11:47
 5/19 anonim ***** válasza:
83%

4.-nek.

Na az más! olyat már én is csináltam, hogy találkoztam valakivel, akiről egyből levettem, hogy a barátom esete, így szerveztem egy közös programot.

2020. júl. 8. 11:54
 6/19 anonim ***** válasza:
28%
A randevú francia szó, azt jelenti találkozó, szóval nem kell ezen lovagolni. #Csodálatoskülföldimentalitás!
2020. júl. 8. 11:54
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Haha :D nem, ez nem német szokás, ez szimplán gyökér :D
2020. júl. 8. 12:00
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem német szokás.

Egyáltalán, ő ismerkedesnek vette a kavezast? Lehet, csak haveri dolognak.

2020. júl. 8. 12:27
 9/19 anonim ***** válasza:
39%

"Valami számító p*csának néz...?"

"Persze őszinte voltam, elég erős a személyiségem"

Miket mondtál neki?? Arra tippelek, hogy őszintén megmondtad neki, hogy a pénz neked igenis számít, vagy valami ilyesmi. Ezért gondolt számítónak, és a barátjánál is ezért hangsúlyozta ki, hogy jómódú.

2020. júl. 8. 12:31
 10/19 A kérdező kommentje:

9.-nek:

Igen. Volt arról szó, hogy fontos az egzisztencia mindkettőnk számára.

2020. júl. 8. 13:59
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!