Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lepasszol a haverjának a randi után? Ez valami német szokás? Hogyan reagálnátok?
Szóval tegnap ittam egy kávét egy német férfivel, első, gyors, ebéd szünetes randi volt. Úgy vettem észre, jól alakult. Persze őszinte voltam, elég erős a személyiségem, lehet ez taszította őt.
Aztán este írt, hogy egy barátjával mennek vacsorázni és szeretné őt bemutatni nekem, mert szerinte összeillenénk. Azt írta, sportos, jómódú, magas. Valami számító p*csának néz, de a haverjának jó lehetek?
Illedelmesen megírtam, köszönöm a meghívást, de más terveim vannak. Persze írta, ha meggondolom magam, szóljak. Arra is gondoltam, hogy valami hátsó szándékuk lehet...
Köszönöm a válaszokat.

Ha arról lenne szó, amit a kérdésben írsz, ahol randit emlegetsz, akkor egyértelműen helytelen a srác reakciója.
A leírásban viszont azt írod, hogy megittatok egy kávét az ebédszünetben, bár nem tudom, hogy miről beszéltetek, de lehet, hogy a srác szempontjából ez egy teljesen kötetlen, párkapcsolati szándéktól független beszélgetés volt (egyébként a németek sokkal közvetlenebbek és nyitottabbak, lehet, hogy szimplán csak félreértetted a helyzetet). Ebben az esetben viszont semmi extrát nem látok abban, ha úgy gondolta, hogy összeillenél az egyik haverjával.

Hát nekem ez valahogy úgy hangzott, mintha luxus prostit keresnének, és a pasi valami strici. Gyökérség ilyet csinálni, ha a nő számító és itt most ne értsd félre, akkor gondolom nem ajánlja a barátjának inkább óvná tőle, minthogy bemutassa.
Jól tetted hogy visszautasítottad.

De ha ugyis kapcsolatot keresel, es fontos az egzisztencia, akkor mi a problemad a sportos, magas, gazdag nemet pasival?
Oke, serti a buszkeseged, hogy a masik nem akar toled semmit, de pozitivan is nezhetned a helyzetet. Egy csomo pasi elment volna egy-ket szexig, aztan leraz.

Nem tudjuk hogyan reagálnánk, mert nem mi voltunk ott, nem tudjuk mit mondtál és hogyan adtad elő magad.
(Valószínűleg nem úgy, ahogy próbáltad leírni.)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!