Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha össze akarok jönni egy csajjal, akkor inkább normálisabban, finomabban közelítsek, vagy legyek nyomulósabb?
Nem nagyon volt még hosszabb távú kapcsolatom.
Azért írom ide a kérdést mert 31 éves vagyok.
Van pár barátom, még sulis társaim. Ők sokat buliznak és elég rámenősek. Simán letapiznak egy-egy csajt és általában össze is jönnek valakivel, de ez csak max. pár hónapig tart.
Van egy másik barátom, ő inkább félénkebb típus. Ő finomabban ismerkedett és már 2 éve ugyan azzal a lánnyal jár.
Az lenne a kérdésem, hogy ha én barátnőt keresek és nem csak egy kalandot akarok, akkor legyek nyomulósabb, példáult tapizzam le a csajt vagy csókoljam meg minél hamarabb vagy inkább legyek visszafogottabb, udvariasabb és finomabban közelítsek?
Lányoknak mi jön be? Vagy lányok nektek mi jön be inkább?
Ezekkel a szutyok nőkkel keményen kell bánni, csak ugye hiába vagy kemény, ha nem kompatibilis veled az a viselkedés, akkor csak ki fognak röhögni.
A nők mindenesetre meglehetősen ostobák, szóval jó technika, ha csak magadat adod, és berakod a barát zónába. Ez egyrészt meglepi majd, mivel a sok kis szopós össze akar vele jönni, te meg - látszólag - nem.
A lényeg az, hogy próbáld meg elnyerni a bizalmát majd, így fokozatosan erősödik majd a kapcsolatat a kis szutyok, és közted. Mikor ez megvan, és rád hajt, légy visszafogott, ne ugorj, ez csak hergelni fogja a ribit, hogy megkapjon téged.
Végül mikor megdugtad, szépen lépj le, és keress egy nála jobb csajt. Onnantól fogva feltehetően végleg a tiéd: meg is húztad, ráadásul bizonyítod, hogy nála jobb csajt is fel tudsz szedni, vagyis vagy valaki.
Sok sikert.
Attól függ melyik csajnak mi jön be.
Előbb ismerd ki.
Szerintem jobb ha ramenosebb vagy mert akkor erzi h akarod h vonzó nő. Ha időt huzol akkor toketlennek fog elkonyvelni.
De ne sablonos dumakkal es ne fogdosd! Max csokold meg oleld meg simogasd,de semmi fogdosas mert az rad nezve nagyon gáz!
Micsoda haverjaid lehetnek, hogy 30 éves korukra semmi komoly kapcsolat, csak tapiznak meg nyomulnak. Nemsokára ráncos kis papikák lesznek aztán semmi család.
Nekem személy szerint rohadtul nem jön be a nagy nyomulás. Persze a túlzott tutyimutyiság sem. Valahogy a normális szintet kéne eltalálni. De 31 évesen, ha ilyet kell kérdezned, meg semmi csaj, akkor nem lehetsz egy életre való egyed. Ennyi idős korban sok embernek már családja, gyerekei vannak. Te meg csak mst tapogatózol hogyan kéne vmi pinát fogni. Szánalmas.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!