Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hány óra az ideális randi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány óra az ideális randi?

Figyelt kérdés

Mennyi ideig tart?

Igen tudom érdekes kérdés, és igen jó kategóriába írom.

Akit érdekel a részlet, hosszú kapcsolatom volt, ráadásul legelső, nem-igen kellett randizgatnunk, szomszédok voltunk gyerekkorunk óta, 2 éve hogy vége lett, kipróbáltam az internetes társkeresést aztán nem tudom hogyan tovább..

2020. szept. 11. 16:58
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Addig tart, ameddig akarjátok. Van aki fél, 1 órát szán a másikra, míg vannak olyanok, akik több órát. Nekem általában minimum 1-2 órás találkozóim voltak. 27N
2020. szept. 11. 17:05
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Van, akivel fél óra is sok volt, de valakivel elrepült 4 óra is.
2020. szept. 11. 17:14
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha jól érzitek magatokat,akár 5-6óra is lehet
2020. szept. 11. 17:16
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Hát nagyjából nem tudnám megmondani,mert attól függ,hol lakik.
2020. szept. 11. 17:17
 5/13 anonim ***** válasza:
76%
Ha az ágyban végződik, akkor 24 óra is lehet.
2020. szept. 11. 17:19
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha tényleg tetszünk egymásnak és nem akarjuk egymást lepattintani, akkor a 3-4 óra mindig összejön. Rengeteg lánnyal randiztam és a többséggel simán volt 3-4 óra a randi, főleg akik utólag kiderült hogy valóban érdeklődtek. Nyilván aki állandóan rohan ide-oda, rengeteg programja van, stb az nem ér rá 3-4 órára, ilyen is van. Vannak ezek a szaladgálós emberek, akik mindenhol ott akarnak lenni egyszerre (barátok, család, randi, munka, suli, hobbi, stb-stb), de valójában ezért nincsenek is ott sehol és nincs idejük semmire (vagy ha ezekre éppen kicentizik hogy legyen, akkor meg pihenni nincs idejük).

De én ha már egy randit beszélek meg, azt próbálom komolyan venni és egy olyan estére tenni (inkább legyen 1-2 nappal később, csak adjuk meg a módját), amikor csak a másikra koncentrálhatok és nem kell a randi előtt/után szaladgálnom sehová már, max csak ugye haza.

2020. szept. 11. 17:19
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha már az órát kell nézned közben akkor régen rossz - azt jelenti unod magad, alig várod hogy befejeződjön. Akinek meg élvezed a társaságát ott elrepül az idő egy pillanat alatt. Egyébként nem a randi hosszától függ mi lesz később hanem hogy mennyire jöttetek be egymásnak.
2020. szept. 11. 17:27
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a legutolsó 21 éve tart...
2020. szept. 11. 17:29
 9/13 anonim ***** válasza:
10 perc
2020. szept. 11. 19:36
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, mi a program, és van-e más dolog is aznapra. De attól, hogy hosszú a randi, még semmi nem biztos. Nekem volt 4-5 órás és legutóbb közel 3 órás randim. Egyikből sem lett több, persze az én hibám is, nyilván. 30f
2020. szept. 11. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!