Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Titeket zavar, ha egy lány festi a körmét?
Nekem mindig festve van, főként élénk színekkel (piros,narancssárga..stb), de nekem így tetszik. Ez zavaró?
15/L :)
Én a feketétől a fehérig mindenfélét rákenek,kivéve rózsaszín és a sárga:)
Ne a fiúknak fesd ha neked tetszik jó úgy!
20/L
Szerintem nagyon nincs mi zavarja. Hiszen ha fested a körmeidet, az csakis azt jelentheti, hogy adsz a külsődre és ez csakis büszkeséggel kéne eltöltsön minden fiatal fiút, aki esetleg próbálkozni szeretne nálad.
18/L
Miért kérdezel baromságokat? :/
Kit érdekel hogy kit zavar meg kit nem ha neked tetszik? fooj de csics.ka vagy! Már sorry .. :D
pici_csajszii: ha nem tűnt volna fel, nem tőlled kérdeztem, ha meg baromság, akkor mért válaszolsz rá??
többieknek:köszi :)
Én is általában festem, sötét színekkel, feketétől kezdve. tegnap befestettem bordóra, és egy srác mondta h tetszik neki a színe.
Meg máskor is volt már nem egyszer h pasi mondta h szépek. :D Különben meg ha nem tetszene nekik sem érdekelne, az én körmöm.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!