Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg az informatikus pasi az új sláger a nőknél?
rájöttek hogy az keres a legjobban az alkalmazottak közül és elég családbarát is, mert csak 8 órákat dolgoznak max. naponta.
te lány! te harapsz az informatikuskra?
1. Nem.
2. Nem az informatikusok keresnek legjobban, hanem a politikusok.
3. Általában pedig nem 8 óra a munka ebben a szakmában.
Nő vagyok, informatikus, és nem érdekel mi a kiszemeltem szakmája meg érdeklődési köre, mert hagyok teret arra, hogy nélkülem foglalkozzon azzal amit szeret, és nem zavar ha olyan témában jártas amiről nekem gőzöm sincs (egészen addig amíg nem erőltet rám dolgokat). A fizetése sem érdekel amíg szándékában áll dolgozni.
Most tudom, hogy le fogtok pontozni, de szerintem ezeket az "álomszakmákat" az aktuális divat, a média, meg az anyagi bizonytalanság miatt kétségbeesett emberek nyomatják és nem a nők, vagy azok akik az adott szakmában vannak.
Ha a saját tapasztalataimra voltál kiváncsi akkor: azt látom, hogy a kollégáim többsége boldog párkapcsolatban él egy kedves lánnyal: kis százalékuk vegyes arányban nem, mert: pinavadász; jól megvan egyedül; kifogott egy igazi ribizlit és most szünetet tart; túl van egy váláson; nem csak csúnya, de igénytelen is és mentális zavarai vannak; nincsenek jó szociális készségei.
Ha meg mindenképpen kéne mondanom valami "álomszakmát", akkor JÓ fodrászt mondanék mert azt nehéz találni, vagy masszőrt (abból könnyű jót találni, de más praktikai okokból választanám...).
Le vagy maradva, az informatikus már kb. 15 éve "sláger".
Villamosmérnök jobban sláger.
Érdekes ez a villamosmérnök a sláger, az informatikus olyan lejárt lemez.
Ez szerintem nem így van.
Azokon a hozzászólásokon kívül akik maguk is informatikusok szerintem fogalmuk sincs arról,hogy közelebbről milyenek az informatikusok.Nem mindegyik magas, szemüveges, nem mindegyik "kocka", nem mindegyik nagyképű.
Egyébként is manapság már aki elvégez egy ilyen irányú tanfolyamot azt mondja magáról,hogy informatikus. Számomra kizárólag azok, akik legalább felsőfokú, vagy felsőoktatásban szerzett bsc/msc diplomával rendelkező az, aki informatikusnak mondhatja magát.
Nekem is vannak kolléganőim akik elvégeztek egy szakközepet informatika szakirányban és azt mondják,hogy informatikusok. Nem a tudásukat vonom kétségbe, de meg sem közelítik a felsőfokú tudással rendelkezőket. Persze, lehet mondani,hogy pont az informatika ahol nem lényeg,hogy mit végzel. De, lényeg...
Ez egyébként más területen is van így. Pl. az egyik ismerősöm 2 éves felsőfokú képzésre megy, és kijelenti,hogy a Gazdasági Egyetemen tanul tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!