Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tényleg az informatikus pasi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg az informatikus pasi az új sláger a nőknél?

Figyelt kérdés

rájöttek hogy az keres a legjobban az alkalmazottak közül és elég családbarát is, mert csak 8 órákat dolgoznak max. naponta.

te lány! te harapsz az informatikuskra?

2020. szept. 10. 22:54
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
32%
Nem lényeg mit dolgozik. Tudjon megèlni a fizetéséböl, szeresse a munkàját , ne legyen workolist.
2020. szept. 10. 22:57
 2/24 anonim ***** válasza:
11%
Nagyképűek, nem szeretem őket. Még beszélgetni se, túl magas lovon ülnek. Nincs az a pénz, amiért elviselnék egy ilyet.
2020. szept. 10. 22:57
 3/24 anonim ***** válasza:
93%
#1: az inkább workaholic, ha már idegen szavakkal dobálózunk
2020. szept. 10. 23:00
 4/24 anonim ***** válasza:
53%
Amúgy te nem pont infós egyetemre jártál?
2020. szept. 10. 23:02
 5/24 anonim ***** válasza:
16%
Ismersz te egyáltalán infóst?? Nem 8 órából áll a nap munka nekik sajnos... Az igazi menők, nint a megszállottak. Soha nem kellene, pont ezért, nincs az a pénz.
2020. szept. 10. 23:08
 6/24 anonim ***** válasza:
95%

A barátom tárlatvezető egy múzeumban. Lehet nem keres annyit, mint egy informatikus (bár ott is szélesen mozog a skála), de szereti a munkáját, és ezáltal (is) rengeteg közös témánk van. Mindketten odáig vagyunk a művészetekért, de egy informatikussal két szót nem tudnék váltani a munkájáról, mert nem érdekel és nem értem.

22/L

2020. szept. 10. 23:09
 7/24 anonim ***** válasza:
23%

Nem tudom, engem inkább taszít.

Bár párom is gépen dolgozik otthonról.

Nem igazán a végzettsége és a keresete érdekel, nyilván van egy alsó határ, de ennél számtalanszor fontosabb dolgok vannak.

Lehet azér taszít, mert mindig egy okoska, szemüveges vékony csávó ugrik be, ha meg lallom, hogy informatikus.

N28

2020. szept. 10. 23:18
 8/24 anonim ***** válasza:
77%

"Tudjon megèlni a fizetéséböl"

Ebben az országban ez is kihívássá vált, és lesz ez még rosszabb is. Bár külföldön se lesz jobb a helyzet, ha begyűrűzik a válság.

2020. szept. 10. 23:22
 9/24 anonim ***** válasza:
47%

Fenét!

Az kell a nőknek, aki fizeti az informatikus rabszolgát.

2020. szept. 10. 23:59
 10/24 anonim ***** válasza:
78%
Naná, hogy harapok, én is az vagyok. Legalább van közös témánk, hasonló beosztásunk, hasonló fizetésünk, megvan az összhang, nincs hiszti meg különbségek.
2020. szept. 11. 01:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!