Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg az informatikus pasi az új sláger a nőknél?
rájöttek hogy az keres a legjobban az alkalmazottak közül és elég családbarát is, mert csak 8 órákat dolgoznak max. naponta.
te lány! te harapsz az informatikuskra?
A barátom tárlatvezető egy múzeumban. Lehet nem keres annyit, mint egy informatikus (bár ott is szélesen mozog a skála), de szereti a munkáját, és ezáltal (is) rengeteg közös témánk van. Mindketten odáig vagyunk a művészetekért, de egy informatikussal két szót nem tudnék váltani a munkájáról, mert nem érdekel és nem értem.
22/L
Nem tudom, engem inkább taszít.
Bár párom is gépen dolgozik otthonról.
Nem igazán a végzettsége és a keresete érdekel, nyilván van egy alsó határ, de ennél számtalanszor fontosabb dolgok vannak.
Lehet azér taszít, mert mindig egy okoska, szemüveges vékony csávó ugrik be, ha meg lallom, hogy informatikus.
N28
"Tudjon megèlni a fizetéséböl"
Ebben az országban ez is kihívássá vált, és lesz ez még rosszabb is. Bár külföldön se lesz jobb a helyzet, ha begyűrűzik a válság.
Fenét!
Az kell a nőknek, aki fizeti az informatikus rabszolgát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!