Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ki hogy áll ehhez a témához?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki hogy áll ehhez a témához? Nektek mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Ha van egy srác akivel most igy kavarunk akkor gáz ha mellette találkoznék mással?

Én úgy erzem h igen! De közben meg ha szingli vagyok miért ne ismerkedhetnek h tudjam kit/mit akarok

Mondjuk csak egy sima tali mással az belefér?

2020. szept. 8. 19:42
A kérdező szavazást indított:
Lehet randizgatni
Nem szabad
21 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ mi van köztetek. És a másik hogy áll a témához. Ennek megítélése mindenki számára szubjektív.

Nálam instant bann lenne, de másnál meg beleférhet.

2020. szept. 8. 19:44
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha maglatnalak, hogy massal kavarsz, nekem elmenne a kedvem tole.
2020. szept. 8. 20:18
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha velem ismerkednél, majd kiderülne, hogy mással is, felmerülne a kérdés, hogy akkor én nem vagyok elég? Akkor mondanám, hogy menj hozzá, ha nem vagyok elég neked. 23F Nem kellene ilyen nő. Ha velem ismerkedsz párkapcsolati céllal közben persze. Szóval 2 randi célú ismerkedés egyszerre az undorító. Akkor kit akarsz? Szerintem azzal van baj, akinek ez nem bann. Persze a megítélés mindenkinek a szíve joga, hülyeséget csinálni is.
2020. szept. 8. 22:49
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem rohadt gáz. Minek kavarsz vele, ha nem őt akarod? Semmi értelme.
2020. szept. 9. 11:08
 5/6 A kérdező kommentje:

Pont azt írtam h szerintem is gaz

De töben mondták már h attól még ismerkedhetek mással

2020. szept. 9. 12:04
 6/6 anonim ***** válasza:
74%

Szerintem ez addig okés, amíg az egyikkel el nem kezd komolyodni a dolog. Mert nyilván pl egy társkeresőn beszélhetek 4-5 nővel, vagy találkozhatok velük pár randi erejéig, ebben nincs semmi. De azért pár randi után kell érezni, hogy a 4-5 személy közül ki az, aki a legjobban vonz, a többitől pedig el kell köszönni.

Szóval egyszerre tud hasznos lenni a több vasat tartani a tűzben dolog, mert így látod, hogy kire is vágysz valóban, de tud ártó is lenni, mert 1. nem jut kellő idő mindenkire, hisz többen vannak, 2. idő után tényleg bunkóság úgy találkozni valakivel az 5. alkalommal, hogy még mindig vannak jelöltek.

Mert itt már felmerül a kérdés, hogy úgy amúgy tudod-e, mit szeretnél? Mert aki több emberrel ismerkedik már egy ideje, és még mindig nem tudja ki a befutó, az igazából maga sem tudja, hogy mit akar.

2020. szept. 9. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!