Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 25 éves fiú vagyok. Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

25 éves fiú vagyok. Mit tegyek, hogy ne "féljek" a lányoktól?

Figyelt kérdés
Eddig 1 barátnőm volt 19 éves koromban, nem feküdtem le vele. Már kb. 5 éve nincs senkim, mert félek kezdeményezni, félek a visszautasítástól, vagy hogy nem jövök be a lánynak. Most van egy lány, akivel 2 hónapja randizok, de a kezét is alig merem megfogni. Ez normális? Mit tegyek, h bátrabb legyek?
2008. nov. 27. 15:14
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Igyál egy felest vagy használj pheromon parfümöt :D

Na de komolyra fordítva a szót,25 évesen már merni kell kezdeményezni.Semmi jó módszer nincs erre,csak az,h eldöntöd : ma bátrabb leszek.Legyen nagyobb az önbizalmad!Az fontos.A lány sem fog sokáig várni,ha nem lépsz.Határozd el,h ma pl megcsókolom.Mondd el sokszor magadnak,hangosan,h ma meg fogom csókolni,bátor vagyok,megteszem....

Nem kell félni semmitől.Biztosan tetszel Te is a lánynak,ha 2hónap után is elmegy veled randira úgy,h közben nem történik semmi.

Legyél bátor,fogadd meg és menni fog.Na meg az önbizalom!Bízz magadban,és írd meg mi történt.Sok sikert.

2008. nov. 27. 15:24
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi! Igyekszem összeszedni magam!
2008. nov. 27. 15:32
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
^^ Én eddigi életem során 2 fiúval jártam, mindkettő félénkebb volt, szeretem ha én egy kicsit bátrabb vagyok:P Keress ilyen lányokat !!!! ^^ remélem találsz, ha akarsz írj priviben, vázold fel a helyzetet kicsit részletesebben, és igyekszem segíteni
2008. nov. 27. 16:26
 4/5 anonim ***** válasza:
0%
hordj magadnál paprikasprayt:)
2008. nov. 27. 16:42
 5/5 anonim ***** válasza:
Igyál jó sok szeszest aztán hátha valaki megsajnál ;)
2008. nov. 28. 00:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!