Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Diplomások! Randiznátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Diplomások! Randiznátok valakivel, akinek nincs diplomája?

Figyelt kérdés
2020. szept. 6. 17:29
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
66%

Minden további nélkül.

Max. azért lenne jobb egy diplomás, mivel az ismerkedés elején könnyebb egyetemi élményeket megosztani, pl. vizsgaélményeket, és ezt jobban megérti ezeket. Egyébiránt nekem ez nem számít.

27f

2020. szept. 6. 19:56
 32/44 anonim ***** válasza:
De azt is csak akkor, ha frissen végeztél. Én 3 év után azt se tudom milyen tárgyaim voltak, nemhofy a vizsgákat. Sőt, azokat inkább minél előbb el akartam felejteni, meg úgy az egész bolondokházát, ami ott ment.
2020. szept. 6. 20:22
 33/44 anonim ***** válasza:
Igen.
2020. szept. 6. 20:48
 34/44 anonim ***** válasza:

Érdekességképpen:

[link]

2020. szept. 6. 22:13
 35/44 anonim ***** válasza:
36%
Ez csak a nőknek fontos a pénz...izé...a műveltség miatt. >:)
2020. szept. 7. 07:48
 36/44 anonim ***** válasza:

Két diplomám van, a páromnak meg nincs, mert félbehagyta, annyit dolgozott.

Cserébe nagyon speciális szakmája van amit mérnökként baromi érdekesnek találok, szinte érdekesebbnek mint a sajátom. Félig-meddig rokon terület. Épp ezért nagyon király, hogy tudunk úgy szakmázni, műszaki dolgokról beszélni, hogy mindketten értjük miről van szó, sőt egy közös vállalkozásban látjuk a jövőnket.

Baromira harmadrangú társkeresésnél (legalábbis nálam), hogy van-e szakmája. A fő szempont az, hogy álljon meg a lábán és tudjunk közös jövőt tervezni.

27/N

2020. szept. 7. 08:37
 37/44 anonim ***** válasza:

"Cserébe nagyon speciális szakmája van amit mérnökként baromi érdekesnek találok, szinte érdekesebbnek mint a sajátom. Félig-meddig rokon terület. Épp ezért nagyon király, hogy tudunk úgy szakmázni, műszaki dolgokról beszélni,"

Lehet nálad baromira harmadrangú, de ezek szerint mégiscsak tök jó. (Bar a 3. hely egyébként sem rossz.) Kiváncsiságképpen, mi foglalja el az első két helyet? :)

2020. szept. 7. 08:53
 38/44 anonim ***** válasza:

Álljon meg a lábán, legyen szorgalmas, törekvő. Sokkal fontosabb, mint a diploma.

Annyi diplomás életképtelen, félig agyhalott ember van, hogy hihetetlen...

36-os

2020. szept. 7. 09:15
 39/44 anonim ***** válasza:

Egyszer volt kapcsolatom egy diploma nelkuli pasival (igazabol meg erettsegije sem volt, mint kesobb kiderult...) nekem ezzel nem volt gondom es neki sem.

Viszont az a szuleinek mar annal inkabb, amikor eloszor talalkoztam az anyjaval es mondtam neki, h mit dolgozok es van diplomam szabalyszeruen fintorgott ram... latszott az arcan, h ott utalt meg.

2020. szept. 7. 10:23
 40/44 anonim ***** válasza:
0%
A homoszexuálisoknál már csak a diplomás gyökerek vannak lentebb az én szememben.. na persze van kivétel de ez a sok divat diplomás lúzer... Utána meg ide járnak sírni mert a hatalmas egyetemes tudásuk ellenére képtelenek szocializálódni meg párt találni, és azon kattognak hogy nincs értelme egyetemre járni mert nem is szeretik, csak hát ugye jól esik a nyomorult kis lelküknek ezzel villogni.. érzelmileg nulla emberek akiknél még egy csigának is keményebb a gerince..(akinek nem inge)
2020. szept. 7. 13:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!