Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Diplomások! Randiznátok valakivel, akinek nincs diplomája?
Figyelt kérdés
2020. szept. 6. 17:29
11/44 anonim válasza:
Tudom, én is felnevettem mikor leírtam, de tényleg így történt és nagyon fájt, mert szerelmes voltam. Megküzdöttem a diplomáért, más előtt is ott a lehetőség.
12/44 anonim válasza:
#10 kíváncsiva tettél, hogy mi az ami befolyásol, hogy ennyire elutasítod a "pedigré" alapján való döntést. :)
13/44 anonim válasza:
Nem arról van szó hogy lenézném a diplomásokat mert nem nézem le, de ha azt hiszed hogy értékesebb leszel egy papír miatt akkor el vagy veszve. Mindenki kűzd az életben. Csak a felszín amit látsz.
14/44 anonim válasza:
#13 ezek szerint ha valaki megszerzi a diplomát, akkor vagy egyáltalán nem változik, vagy értéktelenebb lesz?
15/44 anonim válasza:
Ha értékesebbnek hiszi magát másoknál akkor azt hiszem visszafeléfejlődött az egyetem során
16/44 anonim válasza:
És sajnálom , hogy nem akartak veled randizni a diplomások sznobság volt a részükről
17/44 anonim válasza:
#15 és ha a korábbi önmagánál érzi magát értékesebbnek?
(És persze ezzel még nem bújtál ki a korábbi kérdésre adandó válasz alól ;)
18/44 anonim válasza:
Nem azt akarok kifejezni , hogy a kemény munka nem érték mert az , de hidd el aki nem jár egyetemre néha 2szer annyit dolgozik (csak néha:)
Számunkra természetes ,hogy vannak értékesebb személyiség jegyek de ezek szubjektívek szerintem. És hogy értékesebb vagy most mint 2 éve diploma nélkül? Vagy nobel díj nélkül? Szerintem nem de a társadalom szemében lehet de csak azért mert a társadalom is elfogult néha.
19/44 anonim válasza:
#18 tehát semmi sem változott azzal hogy megszereztem a diplomát, vagy épp hogy kevesebb lettem tőle?
20/44 anonim válasza:
Dehogy lettél kevesebb már megint hülyén fogalmaztam , változtatott rajtad persze csak nem tudom hogy jó vagy rossz irányba tegyük fel van egy bébi 1 éves nulla diplomával és van egy 100 éves 600 diplomaval ki az értékesebb? Szerintem egyik sem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!