Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, Nők! Randiznátok egy ilyen személyiségű férfivel?
Figyelt kérdés
23 éves vagyok, egyetemista. A szemem kékes zöldes. Inkább kékes, mint zöldes. A hajam sötét szőke, kicsit mintha barna lenne. Szerintem a szakom a legjobb az adott karon. Hogyha elvégzem, elmennék másik alapszakra is, határozott elképzelésem van, hogy mire. Naponta sportolok, mert sokat eszem, így híznék nélküle. Tök egészségtelenül eszem. A Duna másik oldalán van az ellenséges intézmény, amikor elmegyek mellettük, majdnem rájuk ordítok valamit. Egyébként vannak barátaim onnan, elvből szidom őket, meg mert könnyű az egyetemük persze. Viszont ha nem hinnék nehéznek, akkor nem is lenne annyi bajom velük. Talán ha végzek, ez a kis gúnyolódás megszűnik. A barátaimat akik ott végeztek, nem szidom sose. A mai napig tudok nevetni Molnár Krisztián fingós videóján. Kedvencem a rukkolás pizza és a sós karamellás csoki, bár ez nem biztos teljesen.2020. szept. 5. 17:18
11/13 anonim válasza:
Azt írod, nincs benned rejtett frusztráció, mégis felteszel egy kérdést, melyre ha nem neked kedvező választ kapsz, sértetten zsörtölődsz.
Én nem ismerlek, nem akarok neked rosszat, azért írtam a frusztrációról, mert a leírásod alapján teljesen ez jön le rólad.
Persze te ismered magad, én pedig tévedhetek is, hiszen 6-8 mondatból lehetetlen bárkit is megismerni, de ha te fontos jellemvonásodnak tartod, hogy más egyetemre járóknak beszólogass, amikor elmész előttük, az erősen önértékelési problémàkra utal.
12/13 anonim válasza:
Még valami, a hozzászólásodra reagàlnék: az egy dolog, hogy az ember tele van-e frusztrációval (egyébként az sem igaz, hogy mindenki tele van vele, de valóban erősödő tendenciát mutat ez a jelenség szerintem is), az pedig egy másik dolog, hogy ezt hogyan kezeli. Ha valaki olyan formában teszi, ahogy te leírtad, azzal hadd legyen meg a jogom nem randizni :)
13/13 A kérdező kommentje:
Nekem nem fontos az ő szidásuk. Poénkodni szoktunk. Azt se gondoljuk komolyan, hogy oda csak hülyék járnak, csak mondjuk. Bár tényleg járnak oda rettenetes fazonok, rosszabbak, mint nálunk. Viszont lehet, hogy egyszer oda is járni fogok majd. Tehát nem minden szidás alaptalan. Bár a mijeinket is szoktuk szidni.
2020. szept. 6. 10:53
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!