Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy normális, de kalandos,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy normális, de kalandos, aranyos és odaadó hüségeny lányt keresek! De hol találok ilyen lányt? Hol vannak az ilyen lányoK? Kifejtve lent

Figyelt kérdés
Segitsetek:) vannak itt normális lányok?:)ehol nem találok már normális lányt.26/f
2010. aug. 6. 00:09
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok, csak hát hozzád túlontúl fiatal.
2010. aug. 6. 01:19
 12/20 A kérdező kommentje:
Utolsó kommentelő:Korod? priviben dumcsi?
2010. aug. 6. 01:24
 13/20 anonim válasza:
A hűséges lány ritka mint a fehér holló és már a ritka is foglalt.
2010. aug. 7. 11:48
 14/20 anonim ***** válasza:

Legalább annyira ritka a hűséges pasi is !!!!

Normális , hűséges lány vagyok, de én sem találom a másik felem :(

Pasik azok akadnak bőven, nade a hűségért amikor sorb kellett álni elfelejtettek :(

2010. aug. 7. 19:11
 15/20 A kérdező kommentje:
Utolsó kommentelő irj kérlek privit,ok?:)Hány éves vagy?
2010. aug. 7. 23:10
 16/20 anonim ***** válasza:

25/L

és ha gondolod írhatsz privit :)

2010. aug. 8. 09:13
 17/20 anonim ***** válasza:
Igen én is ilyen vok, barátomat én is neten ismertem meg szivkuldi.hun, 1 év és 1 hónap most, de velem tervezi az életét, gyerek meg ház, minden, ami nekem furcsa is azért. Szval imádjuk 1mást, voltak veszekedések, lesznek is, de mondtam h mikor összevesztünk próbáljuk megbeszélni :) Barátnőim is mind ilyenek, de hát ők is foglaltak. Sztem neten próbálkozz, az ilyen lányok általában nem találnak párt, mert túl kedvesek(én is így voltam vagyok).
2010. aug. 9. 16:21
 18/20 anonim ***** válasza:
SZerintem én vagyok az! :) Nekem sincs pasim, úgyhogy nem sokra megyekvele nyugi:(
2010. aug. 9. 16:57
 19/20 anonim ***** válasza:
Nem szánalmas itt siránkozni,hogy engem senki se szeret?Megmondom én; az,,,
2010. aug. 9. 17:09
 20/20 anonim ***** válasza:

Itt. Én normális, aranyos, kedves, ráadásul odaadó, söt hűséges nő vagyok.

Épp ezért nem kellek senkinek sem mert vagy dögunalom vagyok neki vagy csak kihasználja ezen tulajdonságaimat aztán mehetek egy naiv jelzővel a süllyesztőbe! 29L

2010. aug. 9. 17:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!