Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csőnacis, deszkás, bmx es srácok válaszolnátok?
Figyelt kérdés
Télleg úgy szeretnek titeket a lányok, mint mondják itt sokan? Népszerűek vagytok? Olyan hosszú hajatok van?2010. aug. 5. 22:47
21/26 anonim válasza:
deszkázok fél éve....:D csőnacit is hordok hosszú hajam van és tetszek a lányoknak. igen ^^
22/26 anonim válasza:
szerintem az ilyen lányok, akiknek ezek a srácok jönnek be, valójában erősen leszbikus hajlamúak, mivel a saját nemükhöz hasonló kinézetű párt választanak. egyébként én szerencsére ismerek olyan lányokat akiknek FÉRFI kell!!
23/26 anonim válasza:
Én, az itt leírtak alapján, félig vagyok normális... Nem tudom ti mit gondolhattok rólam, de nekem is hosszú a halyam, de nekem a rövid nem is áll jól! BMX-ezek, de nem csőnadrágba, hanem egyszerű farmerba, és pólóba. Deszkázni is szoktam, de nem csőnaci ott sem! csak deszkás cipő! És nincs csajom. Lehet, hogy ezeknek csak a teljesen hülyék jönnek be :(
24/26 anonim válasza:
én szeretem a bmx-es csőnacis srácokat:)
25/26 anonim válasza:
fiúk, ne legyetek már divatmajmok! egy laza, bő gatya sokkal férfiasabb, főleg szép, kisportolt felsőtesttel :)
+ igazán vigyázhatnátok a heréitekre, szükség lesz még rájuk! ha a csőnaci leszorítja őket, kevesebb vér jut nekik. és ahhoz, hogy elég spermium képződjön, a testhőmérsékletnél pár fokkal hűvösebben kell lenniük(ezért lógnának zacskóban).
26/26 hokisakos válasza:
csao ahoz a sráchoz szolok aki szigetszentmikloson lakik D nekem is olyan a hajam hosszu és ilyen göndörebb meg igen csö nacit hordok és deszkázom majd ha gondolod elmehetnénk együtt streetezni ha igen akkor vegyél fel :D [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!