Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csőnacis, deszkás, bmx es...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csőnacis, deszkás, bmx es srácok válaszolnátok?

Figyelt kérdés
Télleg úgy szeretnek titeket a lányok, mint mondják itt sokan? Népszerűek vagytok? Olyan hosszú hajatok van?
2010. aug. 5. 22:47
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%

Nekem eleg sok baratom ilyen mint amilyet leirtal es igen szinte mindnek van baratnoje... sott ha szakit egyel heteken belul van masik. En nem deszkazok v bmxezek, meg en inakbb ilyen rocker kinezetu vagyok, nah nem abbol a szakadtbol, sokan mondjak nekem is h jol nezek ki de nagyon keves lanynak tetszem ugy... Ez van :D

17/F

2010. aug. 5. 23:54
 12/26 anonim ***** válasza:
73%
Én is rocker vagyok. Hányok a csőnadrágos emberektől, nagyon idétlenül néz ki, és szerintem szétszorítja a heréiket. Én lazább farmert hordok, ami kicsit lóg, de jól áll. És nincs Justin Bieber stílusú homo-frizurám, mert szerintem az nagyon röhelyes. Amúgy szeressék őket a lányok, engem például nem érdekel. Egyébként ez a deszkás, csőnacis, bmxes, stbs marhaság mind a szennyel teli média szüleménye, amit a sok bégető fej követ, ahogy kitalálták, mert "menő".. Ez van, le lehet pontozni.
2010. aug. 6. 00:51
 13/26 anonim ***** válasza:
70%

ez egyáltalán nem férfias...:S

nem értem azokat a lányokat,akik ezeket szeretik,és nem akarok itt megsérteni senkit! de mér nem tudsz normális egyszerű farmerben,normális pólóban,cuukcsi öv,és hosszú haj nélkűl sportolni?! :DDDD az,férfias lenne. talán...

ez így csak szánalmas.

ez a véleményem.:D lepontozlak.

2010. aug. 6. 01:26
 14/26 anonim ***** válasza:
97%
15 éveseknek jó. és a 15 éves csajoknak lehet be is jön. de felnőttként már cink.
2010. aug. 6. 09:06
 15/26 anonim ***** válasza:
81%

igen nekünk bejön.nagyonis.^^

de igen felnőtt korban már ciki..:)

14/L

2010. aug. 6. 09:50
 16/26 anonim ***** válasza:
56%
ha kiszel tündét kérdeznéd, azt mondaná, hogy Széchenyi ruhája jobban tetszett neki :)
2010. aug. 6. 11:10
 17/26 anonim ***** válasza:
71%

Valamelyik nap hallgattam egy Rap zenét, és ezt a szövegrészt megjegyeztem:

"Nekem fullos pasi kell, kivasalt hajjal,

Armani pólóban, csillám felirattal"

Ez körülbelül ugyanaz a szint, mint a csőnadrág, meg a cukcsiöv...

2010. aug. 6. 12:54
 18/26 anonim ***** válasza:
73%

Ez valami nagyon cigány rap lehetett...

Kérdésre válaszolva,nekem is van sok ismerősöm aki ilyen és van hogy néha én is így öltözök.Régen deszkáztam,a bmx soha nem tetszett.És hát bejövök a csajoknak de nemhinném h a csőnadrg lenne az oka....

2010. aug. 7. 14:23
 19/26 anonim ***** válasza:

uccsó válaszoló:

Horus - Hát ez fasza

am sztem is b*zis...15 leszek de én szánalmasan tartom az ilyen csőnacis férgeket...

2010. aug. 7. 14:24
 20/26 anonim válasza:
100%
nah, hát én egy picit azért idősebb vagyok, de nagyon durva hogy a mai fiúk úgy néznek ki mint egy egy nő, itt már semmi férfias nincs... hála az égnek az én korosztályomnak azért már elég kis százalékát fertőzte ez meg, itt inkább az agyonszolizott csilivili-fülbevalós, converse-retro csókák adják a kemény magot :D
2010. aug. 7. 14:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!