Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csőnacis, deszkás, bmx es srácok válaszolnátok?
Nekem eleg sok baratom ilyen mint amilyet leirtal es igen szinte mindnek van baratnoje... sott ha szakit egyel heteken belul van masik. En nem deszkazok v bmxezek, meg en inakbb ilyen rocker kinezetu vagyok, nah nem abbol a szakadtbol, sokan mondjak nekem is h jol nezek ki de nagyon keves lanynak tetszem ugy... Ez van :D
17/F
ez egyáltalán nem férfias...:S
nem értem azokat a lányokat,akik ezeket szeretik,és nem akarok itt megsérteni senkit! de mér nem tudsz normális egyszerű farmerben,normális pólóban,cuukcsi öv,és hosszú haj nélkűl sportolni?! :DDDD az,férfias lenne. talán...
ez így csak szánalmas.
ez a véleményem.:D lepontozlak.
igen nekünk bejön.nagyonis.^^
de igen felnőtt korban már ciki..:)
14/L
Valamelyik nap hallgattam egy Rap zenét, és ezt a szövegrészt megjegyeztem:
"Nekem fullos pasi kell, kivasalt hajjal,
Armani pólóban, csillám felirattal"
Ez körülbelül ugyanaz a szint, mint a csőnadrág, meg a cukcsiöv...
Ez valami nagyon cigány rap lehetett...
Kérdésre válaszolva,nekem is van sok ismerősöm aki ilyen és van hogy néha én is így öltözök.Régen deszkáztam,a bmx soha nem tetszett.És hát bejövök a csajoknak de nemhinném h a csőnadrg lenne az oka....
uccsó válaszoló:
Horus - Hát ez fasza
am sztem is b*zis...15 leszek de én szánalmasan tartom az ilyen csőnacis férgeket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!