Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Előfordult már, hogy valakivel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Előfordult már, hogy valakivel azért nem kommunikáltatok mert “túl jó csaj” hozzátok?

Figyelt kérdés

Van egy srác aki már évek óta nagyon bejon és most rászántam magam és írtam neki instan és tok jól elbeszélgettünk és ő is érdeklődött, szóval nem csak egyoldalú beszélgetés volt. Azóta pedig nem ír. A barátaim szerintem túl jó vagyok hozzá, de szerintem ez nem így van és nem jövök be neki eléggé. Nagyon gáz lenne elhívni valahova?

Házibulira meghivatta magát hozzam, de az majd csak 1-2hónap múlva lesz aktuális. Előtte viszont szívesen elmennék vele meginni valamit. Viszont lányként kicsit gáznak érzem ha én kérdezek rá.

2020. aug. 30. 17:17
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Az egy dolog, hogy te a magad módján gyereket meg családot akarsz, de agyilag nagyon más vagy mint egy 15 évvel idősebb, önálló felnőtt ember.

Olyan idősebb választana téged, aki szeret dominálni, kontrollálni. Ha ő nem ilyen,akkor "peched van",mert aki egészséges, kiegyensúlyozott kapcsolatra törekszik, az olyat választ, aki kb. azonos szellemi, lelki érettségi szinten van vele.

20 évesen ez kizárt, mert az élet most még nagyon sokmindent meg fog neked tanítani, ami nagyban fogja edzeni, csiszolni, változtatni a személyiségedet. Emlékszem, hogy 25évesen is már jóval érettebb voltam, mint 20 évesen, valahogy nagyon sokat formálódik az ember a húszas éveiben.

2020. aug. 31. 00:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!