Miért csodálkozott a főnök, hogy nem kommunikáltam soha vele?
Figyelt kérdés
Sokszor akart volna velem diskurálni, de èn sértett dámaként viselkedtem, mert az èn munkámat soha nem értékelte, holott sok mindent leraktam már az asztalra. Vannak olyanok, akik már eleve úgy jönnek dolgozni, hogy nincs kedvük a munkához szóban hangoztatják is, de mégis a munkájuk miatt kiemelve vannak. Miért volt megsèrtődve mindig a főnök, hogy nem bszélünk, mikor mindenkit értékelt, csak engem nem?2020. febr. 8. 10:11
1/2 anonim válasza:
Az en fönököm is ilyesmi volt. Klimaxos öregedö ffi. Sértve erezte magàt hogy nem beszelgetek csak ugy hanem csak a szakmarol es csendben dolgozom.
Eröltetett csapatepitöt amikkel en ugy voltam ha kirugnak sem fogok menni mert tudom mire megy ki a jatek.
Aztan elkezdett nyomulni meg szemelyeskedni hozzam nyulkälni, felhaborodtam es a kollegak még a fönök oldalra àlltak, elkezdtek neki lehordani generalodott egy utàljunk ki engem kör.
Mindenki csak pislog hogy erdekes masik munkahelyemen ahol nö a fönök evek ota ott dolgozom. Csak mert arra is apellaltak ugy sem tudok sehol megmaradni hosszabb tavon milyen sz.r vagyok. Jah mashol meg karrierem van erdekesmod
2/2 anonim válasza:
*folyt
Csapatepitö ötlete persze hogy medences fürdöruhas wellness volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!