Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akarnak a pasik az első randin már szexelni?
Érdekes, nekem mindig volt szex az első 1-2 randin, és mégis komoly kapcsolat lett belőle. Azért feküdtünk le mert volt kémia, de azon felül sokkal több más is. És azt gondolom az utóbbi számít, ha kapcsolatban gondolkodik az ember.
22L
Nem csak ők, én is nő létemre. Ha valaki szimpatikus, magasról leszarom, hogy bárki, aki az ágyon kívül van, mit gondol erről. Szívtam eleget a szar szex miatt egy kapcsolatban. Kétszer ugyanúgy rácsesztem 2-3 hónap randizás után arra, hogy a másik fél lelécelt szex után. Megéri húzni? Nem.
Van egy jó esténk és legalább hamar eldől, hogy megéri-e folytatni. Meg legalább nem akkor gondolja meg magát "hirtelen" a kapcsolatot illetően, mikor kezdenek kialakulni érzelmek bennem.
A párommal, lassan férjemmel is a második randin szexeltem. Ki a fenét érdekel? Nem ezen múlik.
Miért ne? De tényleg, miért ne?
Vagy meddig kellene várni? 12. randi, 3,5 hónap, tavaszi napforduló,...?
És ha az 5. vagy a 10. randi után hagy ott, mivel lesz jobb?
Jó ne az elsőn de na
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!