Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első randira milyen helyszínt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randira milyen helyszínt ajánlotok?

Figyelt kérdés

3 napja ismerkedtem meg egy lánnyal egy buliban, azóta chatelek vele és nekem úgy jött le hogy bejövök neki, úgyhogy elhívnám randira.

Sok tapasztalatom nincs e téren még úgyhogy arra vonatkozna a kérdés, hogy inkább kávézót/cukrászdát ajánlotok vagy esetleg éttermet.

Továbbá első randira illik e virágot vinni, és ing+farmerbe illik megjelleni vagy poló is elmegy

Lányok véleményére is kíváncsi vagyok...

2020. aug. 24. 22:32
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
90%

Hány éves vagy?

Én 20, szóval ha ti is ennyi vagytok +-2/3 év, akkor releváns a válaszom.

Ing felejtős, hacsak nem az alap stílusod. Személy szerint jobban bejön egy szép, egyszínű póló (feliratos nem túl elegáns). Az ing olyan hivatalos, távolságtartó.

Aztán ahogy előttem írták, milyen a lány?

Tegyük fel, normális, nem fancy csajszi, akit ide-oda luxusétterembe kell vinni.

Első randira semmiképp se étterem, vagy túl elegáns, túl feszélyező hely. Inkább valami barátságosabb légkörű. Persze ha cukrászda vagy kávézó, lehet az elegáns hely. És igen, alapból a legjobb beülni valami ilyesmi helyre, aztán sétálni picit. Egy kis trükk: ha nem akarsz feszengős "interjú" randit, akkor ne teljesen szembe ülj vele, hanem inkább mellé. Így közvetlenebb a hangulat, nem kell azon dilemmáznia, hogy téged bámuljon, vagy a hátad mögé. De az is teljesen rendben van, ha bent szemben ültök és majd séta közben egy padon mellé. Így könnyebb is apró kontaktust kialakítani. Egy buliban ismerkedtetek meg, ebből gondolom, hogy nem kekk karót nyelni, és egy-egy finom kar, váll érintés azért lehet majd. Bár a kérdéseid alapján izgulsz egy kicsit :)

Virágot a fent leírtak miatt hagyd, szerintem bőven szép és helyettesítő klasszikus gesztus, ha meghívod őt a sütire/fagyira/kávéra/limonádéra. Virág majd mehet később.

Utazás. Hát felajánlhatod, de ha nem olyan nehéz eljutnia, inkább jöjjön egyedül, nekem az jobb lenne, ha a randi helyszínén, vagy esetleg egy közeli parkban találkoznánk. Első randi előtt kimenni érte meredek. Hazavinni ajánld fel, én tuti nem fogadnám el. De azért, mert én nem szeretem hamar megmutatni idegeneknek az otthonom. Viszont pl egy buszmegállóig tartó fuvarnak (ha messze van, messze lakok) örülnék. Ha közel van, csak sétálva kísérd addig, kis távra nevetséges beülni (még ha te tovább is mész).

Szóval alapvetően a korosztályom (vagy legalábbis én) értékeli a közvetlenséget és csak feszélyezne a nagy rituálé (ing, puccos étterem, hatalmas csokor stb). Ha jól ment a randi (és ez azt jelenti, hogy feloldódtok, ezért jó a közvetlenség), akkor utána viheted szebb helyekre, ha szeretnéd. Nem elsőre kell mindennel lenyűgözni.

Na, csak bátran és egyszerűen, ne izgulj! :)

2020. aug. 25. 07:53
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy a 7-es írta, de a felsorolt helyszíneket túlzásnak tartja, de nem írt helyszínt mi nem a túlzás.

Én csak abból indultam ki, hogy ha a lány introvertált, és félénk az egyenesen túlzás étterembe, vagy kávézóba vinni, talán még teázóba, viszont parkba vagy sétálni ott meg nem érezné biztonságba magát, ezért írtam az állatkertet, mert ott tudtok nyugodtan sétálni is de a lány biztonságba is érzi magát, és ugyanakkor az ebből adódó streszt az állatok látványa oldja. Állatsimogató sincs a közelbe?

Ha extrovertált akkor viheted kávézóba, teázóba is.

3-as és 5-ös vagyok! A lepontozott.

Szerintem nyugodtan felajánlhatod, hogy érte mész kocsival és hozod is. De ahogy írta 7-es!

2020. aug. 25. 08:07
 13/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat!

A lány 19 éves (én 20vagyok),nagyon kedves(nem plázacica),egyáltalán nem félénk ez a mindenkivel jól kijövő típus akire általában azt mondjunk hogy "aranyos"

2020. aug. 25. 09:05
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Kávézó, cukrászda. Ne vigyél virágot! Farmer + poló.
2020. aug. 25. 10:59
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Akkor nem kell túlzottan vacilálnod, hogy hova vidd randizni.

Azért kérdeztem, mert az intro étterembe, vagy cukrászdába, teázóba nem nagyon tud megnyílni, és lehet, hogy nem is úgy sikerült volna a randi, mert inkább csöndbe lett volna.

A farmer jó, de vegyél hozzá valami elegánsabb inget, vagy olyan pólót ami azért alkalomhoz illő.

A virág helyett pl. első körben vihetsz bon bon-t, de szerintem abba sincs semmi rossz ha viszel egy szál sárga rózsát pl. Aztán később milyen csokrokat, virág kosarakat csináltatsz neki az már az egyéni dolgod.

2020. aug. 25. 13:03
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Csak sárga rózsát ne... Annyira nincsenek ma már tisztában vele, de a virágoknak - különösen a rózsa színének - van jelentése.

"Sárga rózsa:

Kétszer is gondold meg… Valaha a féltékenység és a hűtlenség szimbóluma volt, ma már inkább a barátságé."

Egy rózsa talán még elkornyadozik a kézben 2-3 órát, de nem praktikus, elég kényelmetlen vinni, hova tegye...

Meg lány vagyok, de első randira kicsit túl erős próbálkozás. Legyen egy kellemes beszélgetésetek, legyél nyitott, kedves, humoros, ne a nagy körítéssel akard levenni a lábáról. Egyszerűen nem kell túlcifrázni, légy kedves, magabiztos, de legfőképpen önmagad. Ennyi.

És igen, imádom a virágokat, kapcsolatban ha hozzám jön vendégségbe, vagy belátható időn belül vázába tudom tenni, akkor csak úgy repesek, ha azt kapok. De első randin nem kell.

2020. aug. 25. 14:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!