Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randira milyen helyszínt ajánlotok?
3 napja ismerkedtem meg egy lánnyal egy buliban, azóta chatelek vele és nekem úgy jött le hogy bejövök neki, úgyhogy elhívnám randira.
Sok tapasztalatom nincs e téren még úgyhogy arra vonatkozna a kérdés, hogy inkább kávézót/cukrászdát ajánlotok vagy esetleg éttermet.
Továbbá első randira illik e virágot vinni, és ing+farmerbe illik megjelleni vagy poló is elmegy
Lányok véleményére is kíváncsi vagyok...

Kezdem a végéről. Fel lehet ajánlani de ha nem fogadja el,se vedd rossz jelnek. Állítólag első randira mindenki maga oldja meg az oda jutást de én sokszor megyek a lányért.
Első randin valamelyik lány örűl a virágnak,de sokan nem. Mert zavaró,hogy mindig vinnie kell kézben tartani ,vigyázni rá.
Manapság sajnos sok pasi azt gondolja egy virágért kötelező valamit kapnia a lánytól.
Jobb póló is megteszi. Vagy legyen ing póló,ami kifejez téged,kényelmes....Kávézó cukrászda,park,állatkert...étterem túlzás.
Ja első randin ne játszd ki az összes kártyád,nem tudod majd fokozni később.

Az egészet a csaj stílusa-személyisége határozza meg, amiről semmit sem írtál...
Sznob, díszpita?
Átlagos-normális?
Dizsibaba?
A hely mind 3 esetben más...a sznobot vidd étterembe s még mehetsz is érte.
Átlagos cukrászda vagy séta, mind a kettő.Esetenként jó a virág, de a színe se mindegy bár a mai csajok s ezek ismerete...pfff.
A dizsibabának meg mindegy, azok aranyásók-menetbábúk:)))
Farmer + ing inkább...

Azt vedd fel, amiben jól érzed magad. Hétköznapinál csak egy fokkal csinibb. Ha póló-farmeros vagy, akkor egy szebb egyszínű póló tök jó. Nyilván az ing szexibb, de ha feszéjezve érzed magad benne vagy olyan a program, akkor hagyd.
Ajánld fel, hogy elmész érte. Ha elmész érte, akkor értelemszerűen vidd is haza. Ha nem fogadja el, ne akadj ki rajta. A randi végén ajánld fel, hogy hazaviszed. Ha nem fogadja el, még nem jelenti azt, hogy nem lesz folytatás, egyszerűen még nem tart ott, hogy ezt a gesztust elfogadja.
Első randira nem kell virág. Főleg, ha netes ismerkedés.. akkor egyáltalán nem kell. Sokadik randira, ha kipuhatolóztad, hogy milyen virágot szeret, milyen színben és szereti egyáltalán a virágot. Én egyszer kaptam valami vadvirágot, és tiszta kiütés lett tőle a kezem. Elég ciki volt. Nyilván a pasi nem tudthatta, mert még nem volt róla szó, én meg nem gondoltam, hogy hoz virágot.
Eléggé lány válogatja a programot. Elsőre kávézó, cukrászda, séta alapvetően jó. Ha sétálni mentek, akkor vigyél magaddal egy plusz vizet, ha neki elfogyna és nem tudtok beülni valahová (nettó figyelmesség, nem kell túlgondolni), illetve legyen mosdó valahol az úton, mert kellemetlen 3-4 órát úgy sétálni, hogy közben pisilni kell (főleg, hogy a meleg miatt többet iszik mindenki).
Ha beültök valahová vagy kifejezetten séta helyett meghívod valahová, akkor ajánld fel a végén, hogy fizeted a számlát. Tehát csak olyan helyre vidd, amit ki tudsz fizetni/megengedheted magadnak. Ne sóhereskedj, ha a 100ft-vel drágább limondánét választja. Lehet, hogy fel fogja ajánlani, hogy felezzetek, vagy kifizeti a részét vagy az egészet. De nem biztos, lány válogatja, hogy hogyan reagál a szitura, ezért vidd inkább olyan helyre, amit rosszérzés nélkül ki tudsz fizetni. Ha lesz folytatás, akkor úgyis megbeszélitek majd, hogy nektek hogyan kényelmes, praktikus az anyagiakat intézni.
23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!