Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Normális értékrenddel rendelke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális értékrenddel rendelkező lányok! Melyik internetes társkeresőn lehet benneteket leginkább megtalálni?

Figyelt kérdés

Kicsit talán furán megfogalmazott kérdés...

Normális értékrend alatt értem, hogy természetesen komoly kapcsolatot keres, kicsit konzervatívabb felfogású, hisz a hagyományos női-férfi szerepekben, nem feltétlenül a férjét keresi, de szeretne majd családot, gyereket. Lehetőleg tanult (nem feltétel), intelligens (feltétel), nem túl hisztis, jó személyisége van.

Tudom, hogy az ilyen nők nemigen fordulnak meg társkeresőkön, mert a való életben is elkelnek, mégis hol vannak leginkább ilyenek?

Tinder nyilván kilőve, ott ilyet találni tű a szénakazalban. Az élettárs végülis részben ezzel hirdeti magát, de vajon mi az igazság?

Melyik oldalt volna célszerű kipróbálnom? A kérdés elsősorban 30 év alatti nőkre vonatkozik.

(Tudom, hogy sokan azt fogják írni, hogy a való életben, de nem ez a kérdés...)

2020. aug. 24. 18:05
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
#9 Ezt igazán sajnálattal hallom. Nem akarok okoskodni, de azért a rosszfiúk szerintem kiszűrhetők.
2020. aug. 24. 21:03
 12/19 A kérdező kommentje:
#10 Egyet ismerek innen, de ő foglalt. Hol vannak a többiek?
2020. aug. 24. 21:05
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Itt. 👍🏻
2020. aug. 24. 21:06
 14/19 anonim válasza:
100%
Meg itt is :D 2 éve vagyok egyedül,mert állandóan kifogom a komolytalanokat.Nekem inkább az lenne a kérdésem hol vannak az értelmes srácok? Meg akik komolyan szeretnének valamit a másiktól,van eletceljuk,mert játszani és igergetni azt nagyon sokan szeretnek.
2020. aug. 24. 21:34
 15/19 A kérdező kommentje:

Én meg itt. 😂

📝➡📩

2020. aug. 24. 22:09
 16/19 anonim ***** válasza:

Sosem kapsz sült galambot,

Hát be... k ha ennyit vitatkoztok itt ezen, ez is egy tunya valami, na csajok eddig kinek írt? Vagy csak nem nőnek kell megkérni a kezedet is?..

2020. aug. 25. 00:20
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy szerintem sem feltétlenül olyan könnyű kiszűrni a "rosszfiúkat". Én is tindereztem, és volt olyan pasi, aki felvállalt, még az anyukájával is találkoztam, aztán kiderült, hogy közben más nőkkel egyéjszakázik. Nekem ez nem fért bele. Tudott is róla, hogy mi az értékrendem, ezért is mutatott be a barátainak, ezért is találkozott a barátnőimmel.

Szóval én is időnként tinderezek, de kb 80%-t balra húzom, a maradékban meg ki tudja mennyi a normális pasi...

2020. aug. 25. 06:43
 18/19 A kérdező kommentje:

#16 Nem írhatok senkinek. Itt mindenki személyes támadásnak veszi, ha ráírnak.

#17 Vannak kitűnő színészek. Azért ez már szélsőséges eset lehet, de úgy látszik megérte neki befektetni az energiát annak ellenére is, hogy szándékai nem voltak komolyak.

Gyanús jel lehet, ha nagyon ért a csajozáshoz, "túl jó pasi". Az ilyen szintű tudás általában gyakorlattal jön, azt jelenti, hogy rendszeresen és aktívan váltogatja a partnereit, mindenkivel flörtöl. Egy ilyen ember - bár tudjuk, veled minden majd más lesz - soha nem fog megállapodni egyetlen nőnél sem, egészen addig, amíg már végleg el nem fogynak a lehetőségei valamikor 60 éves korában. Ritkább esetben találkozik valakivel, akibe beleszeret, de ott is félre fog menni egy idő után.

2020. aug. 25. 07:18
 19/19 anonim ***** válasza:

Társkeresőzöm egy jó ideje már. Normális értékrendű nővel , alig alig találkozni.

Szerintem ők nem szorulnak rá ilyen oldalakra, mert a férfiak a környezetükben azonnal lecsapnak rájuk. Tudod egy bunkó férfi is normális nőt akar, és meg is kap, mert van gyakorlata , tud hazudni, megjátszani magát.

A másik dolog pedig hogy hiába sírnak a nők , hogy bunkók a férfiak , mikor ugye idővel kiderülnek a dolgok.... a normálisak pasik ezután sem fognak kelleni nekik. Mert nem azokhoz vonzódnak. Én már 30 felett vagyok, és közhely de tényleg rengeteg a defektes nő, és részben igaz az a mondás hogy "már csak a selejt maradt".

De bárcsak megcáfolódna mindez! Tudom hogy én sem vagyok hibátlan, vagy egy adonisz, de normális. Mégsem kell az ilyen ember a nőknek.

2020. aug. 25. 10:01
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!