Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez a csábítási módszer megraga...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a csábítási módszer megragadná a fantáziátokat hölgyek és csajszikák?

Figyelt kérdés

Mondjuk sétáltok a Balaton partján vagy valamelyik strand lokációjában. Elétek lép egy menő pasi és ahogy meglát, előkap a táskájából egy naptejes flakont. Rátok kacsint és ezeket mondja:

- Bocsánat, be kell kennem magam, sexy lady! Félek hogy leégek mert a szépséged úgy ragyog mint a nap!

#ismerkedés #csajozás #alfahím #felszedős szöveg
2020. aug. 24. 13:27
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%

Uraim fontos kérdeseim vannak mert egy buta nő vagyok:

- a menő csávóknak kötelező a "sexy lady" kifejezést használni?

- minden helyre úgy hivatkoztok, hogy annak lokaciójában? Pl"Béla menjünk már vedelni a talponálló lokációjába" vagy ezt csak az igazán intellektuális urak mondják a párzasra alkalmas helyekre?

- azt elmondják a PUA tanfolyamon, hogy a nőknél akár paprika spray is lehet? (Mondjuk nem hiszem hogy egyaltalán meg bírnék szólalni a röhögéstől az akció után 😂😂)

- mi a különbség a "hölgy" és a "csajszika" között?

2020. okt. 6. 21:16
 22/28 anonim ***** válasza:
76%

Látom sorozatgyártásra kapcsoltál. Már nem számolom hány kérdésedet olvastam. Az akárhanyadik után tudhatnád milyen csajos reakciókra számíts.

Az inkognitód engem is érdekelne -mert biztos nem az vagy amit a gyk-s stílusoddal vetítesz-, és a motivációd amiért ezek a torz, irritáló dumák születnek.

2020. okt. 12. 11:18
 23/28 A kérdező kommentje:
Ne mond hogy nem szellemesek ezek a beszólások csak a vevő közönség nem érti meg őket néha...
2020. nov. 5. 20:08
 24/28 anonim ***** válasza:
84%
Viccesek,vagy inkább groteszkek. És Te sem vagy olyan nyomorult amilyennek játszod magad... tudom.
2020. nov. 5. 20:29
 25/28 anonim ***** válasza:
72%
Ez olyan jó szöveg, hogy még decemberben is érdemes kipróbálni.
2020. dec. 25. 21:42
 26/28 anonim ***** válasza:
100%
Esélyes, hogy valaki a márciusi mínusz öt fokban leégjen...
2021. márc. 12. 11:24
 27/28 anonim ***** válasza:

Hianyzik a rendezvous meg a baritone intonation.

36F incel

2021. márc. 12. 23:55
 28/28 anonim ***** válasza:
Ray Ban napszemüveg van a pasin vagy nincs? Ez crucial kérdés!
2021. ápr. 1. 09:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!