Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a csábítási módszer megragadná a fantáziátokat hölgyek és csajszikák?
Mondjuk sétáltok a Balaton partján vagy valamelyik strand lokációjában. Elétek lép egy menő pasi és ahogy meglát, előkap a táskájából egy naptejes flakont. Rátok kacsint és ezeket mondja:
- Bocsánat, be kell kennem magam, sexy lady! Félek hogy leégek mert a szépséged úgy ragyog mint a nap!
Uraim fontos kérdeseim vannak mert egy buta nő vagyok:
- a menő csávóknak kötelező a "sexy lady" kifejezést használni?
- minden helyre úgy hivatkoztok, hogy annak lokaciójában? Pl"Béla menjünk már vedelni a talponálló lokációjába" vagy ezt csak az igazán intellektuális urak mondják a párzasra alkalmas helyekre?
- azt elmondják a PUA tanfolyamon, hogy a nőknél akár paprika spray is lehet? (Mondjuk nem hiszem hogy egyaltalán meg bírnék szólalni a röhögéstől az akció után 😂😂)
- mi a különbség a "hölgy" és a "csajszika" között?
Látom sorozatgyártásra kapcsoltál. Már nem számolom hány kérdésedet olvastam. Az akárhanyadik után tudhatnád milyen csajos reakciókra számíts.
Az inkognitód engem is érdekelne -mert biztos nem az vagy amit a gyk-s stílusoddal vetítesz-, és a motivációd amiért ezek a torz, irritáló dumák születnek.
Hianyzik a rendezvous meg a baritone intonation.
36F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!