Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, ha egy férfit elutasítok, szinte egyből elkezd savazni?
Figyelt kérdés
Rengetegszer tapasztalom. Akkor már jön az úgyse vagy elég jó csaj és úgyis egy malac vagy szövegek... 🤷😂Addig meg szép vagyok, kedves és cuki.🤦2020. aug. 19. 12:45
1/9 anonim válasza:
Innen tudod meg, hogy valójában egy tenyérbemászó kis paréj, aki sosem tisztelt, csak azért volt kedves, mert azt hitte, megdughat. Ebből derül ki, hogy primitív, és nem kár érte.
2/9 anonim válasza:
Fáj a kis férfiönbecsülésének a visszautasítás
3/9 anonim válasza:
Odab*szott a "férfi" egojának. Csak ennyi történt. Felesleges ilyen kis gyökérrel foglalkoznod.
4/9 anonim válasza:
Legalább tudod, hogy jól döntöttél.
5/9 anonim válasza:
Mert gyenge, ezért bosszúval reagál. A gyenge férfiak reagálnak minden visszautasításra bosszúval. Egy erős ffi az megértő, és toleráns, még akkor is ha vissza van utasítva, vagy szakítva van vele,.
6/9 anonim válasza:
Mert az elutasított egy hulladékarcú kis b.zigyerek.
7/9 anonim válasza:
No, azért én is voltam már hülye buzzancs, csak mert nem akartam megdugni valakit. :-))
8/9 anonim válasza:
#7: Nőkben is van ilyen, de talán jóval kevesebb.
9/9 anonim válasza:
Mert fáj nekik az igazság, és az elutasítás. Milyen módszerrel utasítasz el embereket? Lehet, hogy ezen módosítani kell, a stíluson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!