Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, számotokra mitől lesz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, számotokra mitől lesz szexi egy férfi?

Figyelt kérdés
Külső-belső tulajdonság is jöhet.

2020. aug. 18. 20:48
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
62%
Az intellienciát manapság szélesebb spektrumban használjuk. Ebben benne van hogy ne legyen buta, de nem kell matematikai feladatokat megoldania. Legyen értelmes, művelt, lássa az összefüggéseket, legyen kreatív, tudjon viselkedni stb. Sokan azt hiszik, ennek semi köze magához az IQ szinthez, de megfigylhető hogy 80-as IQ alatt azért az emberek ezt nem nagyon tudják hozni. Persze ettől lehet valaki egy bunkó 150-es IQ-val is. Ezért itt nem is a kvóciens számít, hanem a különböző értelmi képességek megfelelő szintje.
2020. aug. 18. 22:11
 12/17 A kérdező kommentje:
És az mennyire igaz, hogy a magas IQ-jú emberek EQ-ja általában alacsony?
2020. aug. 18. 22:14
 13/17 anonim ***** válasza:
76%
Semennyire. Ugyan ismerek magas iq-jú embert alacsony eq-val, és fordítva is, de a fordított arányosság azért nagy átlagban nem nevezhető tendenciának.
2020. aug. 18. 22:21
 14/17 anonim ***** válasza:
0%

"Kellemes férfias orgánum".

Nekem idétlen, halk és nem mély orrhangom van kb. Nem szeretem, de ez pont olyan dolog, hogy olyan, amilyen. Szándékosan mélyíteni azt lehet hallani, hogy megjátszott, meg aztán nem erőlködhet vele 24/7-ben az ember. Ezek szerint ráb_sztam a nőknél.

2020. aug. 18. 22:30
 15/17 A kérdező kommentje:
14-szerintem ez minden nőnél más. A te hangod is tetszhet egy nőnek-vagy olyan nővel sodor össze az élet, akinek ez nem elsődleges preferencia, akkor meg pláne semmi gond.
2020. aug. 18. 22:32
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

14, azért, mert a kellemes orgánumtól lehet szexi egy férfi, attól még lehet vonzó valaki, akinél ez hiányzik. A férjem hangja pl. kifejezetten nem tetszett, amikor megismertem. De volt egy sereg más vonzó tulajdonsága.

Szerintem ettől azért még ne írd le magad.

2020. aug. 19. 07:40
 17/17 anonim ***** válasza:
Társaságban majd megedzödsz.
2020. aug. 19. 10:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!