Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha a pasi kerüli a nővel a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a pasi kerüli a nővel a szemkontaktust, mit jelent?

Figyelt kérdés
Pl. Beszel ket emberrel, az egyik férfi, de csak a férfi szemébe néz. Többször is előfordult már
2020. aug. 17. 21:50
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Hisz a modernkori udvarlási formákban, illetve kerüli a zaklatásos feljelentéseket.
2020. aug. 17. 21:53
 2/9 anonim ***** válasza:
75%

Nincs elég önbizalma. Nem meri felvenni a szemkontaktust, mert zavarba jönne.

Ez lehet a nő "hibája", mert túl erős a kisugárzása. Én hetente megyek táncolni, sok gyönyörű idegen nővel veszem így fel a kapcsolatot, gond nélkül nézek a szemükbe, de előfordul, egy-egy esetben, hogy nem megy. Túl sok számomra az adott hölgy.

2020. aug. 17. 21:53
 3/9 anonim ***** válasza:
74%
Vagy nagyon bejön neki vagy levegőnek nézi
2020. aug. 17. 22:04
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Akkor szoktam ezt, ha jelezni akarom hogy nem akarok tőle semmit, vagy nyomulósnak érzem és szeretném ha visszavenne.
2020. aug. 17. 22:06
 5/9 anonim ***** válasza:
0%

Ha a férfi kezdeményez, az ma már szexuális zaklatásnak minősül! Legyen szó bármilyen udvarlási szövegről, bókról, dícséretről, flörtölési kísérletről, vagy a szemezésről. #metoo

Én egyébként amúgy sem tudok az emberek szemébe nézni, se férfiébe, se nőébe. Zavarba jövök tőle. Így se barátaim, se barátnőm nincs. A beosztottaimmal és az üzletfeleimmel pedig többnyire telefonon tartom a kapcsolatot. 42 éves vagyok, 23 éve járok qrvázni ... másképp nem jutok olyan élményhez, hogy kiélvezzem a női test gyönyöreit.

2020. aug. 18. 04:34
 6/9 anonim ***** válasza:
49%
Nem egyenes ember, ezt jelenti.
2020. aug. 18. 05:29
 7/9 anonim ***** válasza:
Én akkor csinálom ezt, ha tetszik a lány. Zavarban vagyok.
2020. aug. 18. 06:48
 8/9 anonim ***** válasza:

Gondolom te vagy a nő és tetszik neked ez a pasi. Éppen jelentheti azt is, hogy nagyon tetszel neki, de az ellenkezőjét is. Mindenesetre kissé bukó viselkedésnek tűnik ez.

Próbálj meg KETTESBEN beszélgetni vele először semleges témáról. Hamar ki fog derülni, hogy mi a helyzet.

2020. aug. 18. 07:42
 9/9 anonim ***** válasza:
Akkor ha nem tetszik
2020. aug. 18. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!