Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit szólnátok, ahhoz ha az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok, ahhoz ha az első randin a Proust-teszt kérdéseit tenné fel nektek a lány?

Figyelt kérdés

Aki nem ismerné, itt le van írva, hogy miről van szó:

[link]

#randi #proust teszt
2020. aug. 17. 19:00
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Tessék itt van belőle például egy kérdés: Which historical figure do you most identify with?
2020. aug. 17. 19:20
 12/23 anonim ***** válasza:

9.

De akkor pedig minek ez az egész? Ez értelmetlen, mármint ilyen specifikusan ezeket erőltetni első randin. Némelyik egész jó téma (kivéve az ilyen kedvenc madár meg virág meg ilyenek), de nem így erőltetve, meg valami hülye rendszerbe erőltetve.

De ami most tetszett benne, hogy az ilyen idióta tesztek ezekszerint régebbre nyúlnak vissza, mint gondoltam, én mindig azt hittem, hogy ezeket a II.Világháború után kezdték kiagyalni.

2020. aug. 17. 19:21
 13/23 anonim ***** válasza:
31%
Szerintem ez nagyon izgalmas kérdéssor, de a legtöbb férfit a világból ki lehetne vele kergetni, pláne ha angolul kérdezel :-)
2020. aug. 17. 19:22
 14/23 A kérdező kommentje:
Itt nincsenek jó vagy rossz válaszok, a hangsúly a másik megismerésén van. Szerinted mégis mi múlik azon, hogy például a fenti kérdesre Mária Teréziát vagy Deák Ferencet mondom?
2020. aug. 17. 19:23
 15/23 anonim ***** válasza:

11

Legyen st johanna s boldog leszel, de valójában hitler...:DDD

2020. aug. 17. 19:24
 16/23 A kérdező kommentje:
Természetesen magyarul kérdezném, de csak angolul találtam hozzá linket, ezért tettem be azt.
2020. aug. 17. 19:24
 17/23 anonim ***** válasza:

14.

De ebből így nem lehet megismerni valakit. Ezen kérdések többségére tudom a választ a natúr kollégáim esetében is, pedig sosem kérdeztem rá, csak figyelek arra amit mondanak, és tudom, hogy X kedvenc regénye az Elfújta a szél, Y kedvenc történelmi alakja Kleopátra, Z pedig nagyon kedveli a skandináv mitológiát. De ezek csak sima adatok, ettől még nem ismerek őket mélyrehatóan.

2020. aug. 17. 19:27
 18/23 anonim ***** válasza:

És kiesne mindenki, aki nem bölcsész/humán érdeklődésű.

Várnám ezek után, hogy mikor jön az ezoteriás rész, és aztán mikor léphetek le, mert nem illünk össze.

2020. aug. 17. 19:27
 19/23 anonim ***** válasza:
66%
#18 Mondjuk lehet, ez a cél. Igazából az esne ki, aki nem olvas könyveket és nem ismeri egy kicsit sem a történelmet, elvileg egy érettségivel is lazán megcsinálod.
2020. aug. 17. 19:30
 20/23 A kérdező kommentje:
Nem kell ehhez humán beállítottságúnak lenni, én is közgazdász vagyok, de azért csak van kedvenc íród vagy történelmi alakod. Ezotériátnem hoznám fel, pint az a téma, amivel a világból ki lehet kergetni.
2020. aug. 17. 19:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!