Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok, ahhoz ha az első randin a Proust-teszt kérdéseit tenné fel nektek a lány?
9.
De akkor pedig minek ez az egész? Ez értelmetlen, mármint ilyen specifikusan ezeket erőltetni első randin. Némelyik egész jó téma (kivéve az ilyen kedvenc madár meg virág meg ilyenek), de nem így erőltetve, meg valami hülye rendszerbe erőltetve.
De ami most tetszett benne, hogy az ilyen idióta tesztek ezekszerint régebbre nyúlnak vissza, mint gondoltam, én mindig azt hittem, hogy ezeket a II.Világháború után kezdték kiagyalni.
11
Legyen st johanna s boldog leszel, de valójában hitler...:DDD
14.
De ebből így nem lehet megismerni valakit. Ezen kérdések többségére tudom a választ a natúr kollégáim esetében is, pedig sosem kérdeztem rá, csak figyelek arra amit mondanak, és tudom, hogy X kedvenc regénye az Elfújta a szél, Y kedvenc történelmi alakja Kleopátra, Z pedig nagyon kedveli a skandináv mitológiát. De ezek csak sima adatok, ettől még nem ismerek őket mélyrehatóan.
És kiesne mindenki, aki nem bölcsész/humán érdeklődésű.
Várnám ezek után, hogy mikor jön az ezoteriás rész, és aztán mikor léphetek le, mert nem illünk össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!