Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok, ahhoz ha az első randin a Proust-teszt kérdéseit tenné fel nektek a lány?
leading an ordinary life.
Sorry, elküldtem. De én nő vagyok, hogy egy férfi mit szólna ehhez....
#3 elolvastad a linkelt oldalon, hogy miről van pontosan szó, milyen jellegű kérdéseket takar?
#4 nem tesztelgetés a cél, csak ez valamivel izgalmasabb és jobban megismerhető segítségével a másik, mint a szokásos mi a hobbid, mi a foglalkozásod stb. kérdésekkel.
Teljesen mindegy az most; a hangsúly azon van, hogy már akkor ilyen idióta tesztelgetések mentek - nagyjából a Kiskegyed/Blikk újság színvonala ez, csak korabeli szinten. Mintha abból, hogy kinek mi a kedvenc madara meg ilyen hülyeségek, ki lehetne találni, hogy ki milyen ember.
Hüleség, mert a megfektetésért jól fog válaszolni s nem őszintén...
Aztán meg nem Vági Istivel akar randizni senki:DDD
Nem mindegy, kérlek nézd meg, egy nagyon jó kérdéssor, kifejtendő, érdekes kérdésekkel, nem a Kiskegyed/Blikk szintű marhaság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!