Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Igaz lehet a 20-20-20-as szabály?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz lehet a 20-20-20-as szabály?

Figyelt kérdés
Hogy akkor tudsz jó nőt felszedni, a 20 cm-sed van, 20 millió a bankszámládon és 20 ezret költessz minden randin.
2020. aug. 17. 09:55
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
73%
Akkor is fel lehet szedni egy jó nőt, viszont máskor is lehet. 23F
2020. aug. 17. 12:05
 12/16 anonim ***** válasza:
31%

Miért lenne balek, aki egy randin elkölt egy 20-ast?

Inkább az az, aki ezt balekságnak tartja és minősíti.

Teljesen magánügy, hogy kinek mi a sok vagy éppen kevés.

Én sosem számoltam, hogy mennyit költöttem egy randin, mert egy ilyen összeg úgymond jelentéktelen. Baromira nem számít, hogy 5 000 vagy 20 000. Amelyik férfi ezen görcsöl, az inkább igyon meg egy sört egyedül a helyi krimóban.

Egy jó ideje (évek óta) persze már csak a párommal randizok, és nem nagyon nézzük az étlap jobb oldalát. Amit megkívánunk, azt esszük.

2020. aug. 17. 13:01
 13/16 anonim ***** válasza:
33%
Amúgy igaz lehet, akkor is lehet csajozni, igen.
2020. aug. 17. 13:04
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

#12: nem mindegy, milyen korosztály. Átlag hátterű 20-asok körében 20 ezer forint egy randira úgy, hogy még csak ismerkedés fázis (hiszen a kérdésben "felszedni" volt, tehát nem a barátnőjével program) nagyon sok. Első randira max 2000 bőven elég. Egyetemistáknak ha van saját keresetük, az lakbérre, kajára megy, ha pedig a szüleinek van ennyi, azt is "sok értelme van" idegen csajokra szórni. Aki pedig dolgozik, huszonévesen még szintén nem tart ott. Felső középosztály, 30 felé aki ezt megengedheti. Vagy ha már párkapcsolat és közös program, akkor ha telik rá, persze, miért ne. Örüljetek, hogy nem kell néznetek.

De átlag fiatalok esetén nevetséges feltevés. Sosem vártam el drága randit, ha olyan volt, fizettem én. De pont ezért mindig olyan helyre engedtem meghívni magam, amit még én is megengedhetek, hogy fizethessek, ha úgy alakul. És nekem nem mindegy, hogy 5000 vagy 20000. Mindkettő sok nekem első randira. Szóval pont ezért kellemetlenül érezném magam, ha lenyűgözés céljából drága hekyre vinnének, mert nem engedhetem meg. Talán még ki se tudok úgy öltözni, hogy ne nézzenek ki onnan.

A pénznél fontosabb, hogy ennél (ami a kérdésben van) értelmesebb világképpel rendelkezzen.

2020. aug. 17. 13:56
 15/16 anonim ***** válasza:

Valóságot, konkrét esetet írok el:

Fiatal kolléganőm arról panaszkodott nekem, hogy az újdonsült férje szórja a pénzt, holott az most másra kellene. Kisült, hogy az udvarlás időszakában is ilyen volt és ez a kolléganőmnek nagyon tetszett, hozzá is ment feleségül. Most már nem tetszik neki ez a helyzet. Tanácsoltam neki, mit tegyen. Szót fogadott, azóta családi házat építettek, vállalkozik a férj, a gyereküknek is vettek házhelyet, pénzzel is besegítettek a házépítésbe neki, boldog házasok.

2020. aug. 17. 16:01
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, ki számít neked jó nőnek. Ha az insta modellből is a top 10, akkor igen... mert azok felszínesek. Sőt, lehet, hogy akkor a 20e/randi még kevés is.
2020. aug. 18. 11:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!