Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 10-es skálán ez mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

10-es skálán ez mennyire bántó egy pasinak?

Figyelt kérdés
"Nem is értem, hogy miért kezdtem veled végül. A képeid ugyanis köszönőviszonyban sincsenek a valósággal. Nem vagy jóképű, sem sportos. Utálom a bajuszt. Utálom, ha egy férfi iszik és dohányzik. Azt is ha beképzelt és arrogáns, no meg ha nem őszinte. Azt hiszem jó dumád volt és bekajáltam. Ennyi. Egyébként pedig abból, amit eddig megismertem felszínes vagy, gerinctelen és hazug. És olyan elvárásaid vannak egy nővel szemben...., holott Te magad is csak egy átlagos srác vagy kölyök képpel, nem kifejezetten férfias és nem is kifejezetten jópasi, ahhoz, hogy bomba nőd legyen,aki mindenben tökéletes. "

2020. aug. 15. 09:53
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező ez a szöveg téged is minősít. Nyilván érdekel annyira, hogy ezt megírd, és hogy, nekünk is megmutasd és még kérdezel is róla. Biztos, hogy olyan béna az a pasi? Hiszen téged megismert nem? :)
2020. aug. 15. 22:02
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
Eléggé foglalkoztat téged az az átlagos kölyökképű srác nem? Még ide is írtad nekünk amit neki akarsz. Csak nem csalódás?
2020. aug. 16. 00:36
 23/24 anonim ***** válasza:
100%
#20: Az lényegtelen, hogy a kérdező egy idő után dobta a csávót, a lényeg az, hogy első körben ő is a szép szavaknak hitt. Pont mint a pávatyúk a szép tollaknak. A faszi előadta magát, a kérdező máris ráizgult, hogy hű, milyen jó pasit sikerült kifognia, máris emelkedett a hormonszintje. A jó duma ugyanúgy elkábította a kérdezőt, mint a nőstény szarvast a bika bőgése. Sok ilyen embert ismerek férfiban is, nőben is, a nagy semmit is úgy tudják előadni, hogy az emberek ösztönösen azt hiszik, hogy főnyeremény az illető. Utána meg jön a nagy koppanás.
2020. aug. 16. 10:37
 24/24 anonim ***** válasza:
Ha ilyen gáz pasi, a kérdező miért ment bele? :D
2020. aug. 16. 14:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!