Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 10-es skálán ez mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

10-es skálán ez mennyire bántó egy pasinak?

Figyelt kérdés
"Nem is értem, hogy miért kezdtem veled végül. A képeid ugyanis köszönőviszonyban sincsenek a valósággal. Nem vagy jóképű, sem sportos. Utálom a bajuszt. Utálom, ha egy férfi iszik és dohányzik. Azt is ha beképzelt és arrogáns, no meg ha nem őszinte. Azt hiszem jó dumád volt és bekajáltam. Ennyi. Egyébként pedig abból, amit eddig megismertem felszínes vagy, gerinctelen és hazug. És olyan elvárásaid vannak egy nővel szemben...., holott Te magad is csak egy átlagos srác vagy kölyök képpel, nem kifejezetten férfias és nem is kifejezetten jópasi, ahhoz, hogy bomba nőd legyen,aki mindenben tökéletes. "

2020. aug. 15. 09:53
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
6. Hát pont ez az. Ez egy átlagos pasi. Én sosem mondtam neki, hogy tökéletes lennék. Nem is tartom magam jó csajnak, de a környezetemben meg mindenki annak tart. Szóval tőlem sosem hallotta, hogy ellennék magamtól szállva. De ő picit elvan és igazából nem tudom mire. És olyan elvárásokat fogalmaz meg, mintha Ő Carmen Electrat érdemelné. De a külseje és jelleme sem olyan. Viszont én nem tartom magam felszínesnek, mert ígyis kapott egy esélyt. Csak eléggé elcseszte ezt azzal, hogy nem egy őszinte játékos....
2020. aug. 15. 10:32
 12/24 anonim ***** válasza:
65%

9-10 nem sok eszetek van. A szexualitás mindkét nemnél ösztönös alapokon történik. Viszont a jó duma pont az ösztönök kikerülése. Az állatvilágban nincs jó duma, ott külső van meg nyers erő.

Nem attól vagy ösztönlény, hogy nőként férfias férfi vonz, férfiként meg nőies nő. Ez normális. Attól vagy ösztönlény, ha az egész párválasztásodat erre alapozod, nem érdekel az illető személyisége, közös célok és tervek, semmi más csak mellbőség vagy farokméret. Viszont itt nem ez a helyzet, mert a kérdező a tények ismeretében gyorsan újra tervezett. Eddig még csak a pasi az ösztönlény, aki hazudozik hogy puncit szerezzen.

2020. aug. 15. 10:46
 13/24 anonim ***** válasza:
53%
Ez a szöveg gáz szerintem.
2020. aug. 15. 10:53
 14/24 anonim ***** válasza:
16%
#12: Ha a másik ember megismerése helyett a jó dumáját kajálod be, az miért nem ösztönös? Aki ésszel ismerkedik, az előbb megismeri a másikat, nem pedig a felszínre ad. A kérdező meg sem ismerte a csávót, de már ráizgult, utána meg csodálkozik, hogy pofára esett, mert minden hazugság volt. Ha egy ismeretlenre ráizgulsz, az nem ösztönös dolog?
2020. aug. 15. 10:56
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Vonzotta a pasi, ahogy egy szép nő is vonz egy pasit zéró ismeret nélkül. Két ember előzetes tapogatózás nélkül egymásra tud izgulni, ilyen a biológiai természetünk. A vonzalom ugyanis ösztönös. Mégsem vagy ettől ösztönlény. Hanem ha a párkapcsolatban más nem motivál. Ő most megismerte és rájött hogy nem lesz jó. Tudod, aki alapvetően őszinte ember, annak eszébe sem jut hogy a másik hazudik. Aki korrekt, jelenlegi fotóval ismerkedik, az pláne ledöbben, amikor a másik meg nem. Bedőlni a hazugságoknak nem ösztönösség hanem naivitás.
2020. aug. 15. 11:01
 16/24 A kérdező kommentje:
14.de úgy nem lehet megismerni valakit, ha folyamatosan hazudik mindenben..... 🤷 Én megakartam, de semmiben sem mondott igazat és ez is csak azért derült, ki, mert kiderült, hogy van egy közös ismerősünk.
2020. aug. 15. 11:05
 17/24 anonim ***** válasza:
41%
Nekem hisztinek tűnik a részedről, mert bekajáltad a cuccot és nagyon sértve érzed magad. Szerintem jobb, ha semmit nem írsz neki és soha nem szólsz hozzá többet és ennyi. A nem törődés és a válaszra se méltatás sokkal jobban fáj a másik félnek, mintha írogatsz neki össze-vissza sértettségből. Benyelted ez van, hagyd a francba és jobban jársz, mint lejáratod magad egy ilyen szöveggel, amit kiment és mutogat másoknak, hogy ez a kis "bomba nő" :D egy hisztis pitsa valójában és te jössz ki rosszul az egészből. Legközelebb jobban válogasd meg kivel kezdesz és ennyi. Egy alkoholista dohányos hazug embertől, mégis mit akartál valójában? Ez csak 3 olyan tulajdonság, ami nálam szóba se jöhetne, ha ismerkednék valakivel...
2020. aug. 15. 11:08
 18/24 anonim ***** válasza:
19%
#15: De, ösztönösség, éppen úgy, mint az, hogy bedőlnek annak, hogy az izmos pasi majd biztosan megvédi őket egy utcai támadás esetén, vagy hogy a jóképű faszi fogja a legjobb géneket átörökíteni, közben meg lehet, hogy egy pszichopata állat, aki veri a nőket. Mindenki ösztönösen választja ki (még ha tudat alatt is), hogy kihez vonzódik. A jó duma kb. ugyanaz, mint a pávakakasoknál a szép toll. Ösztönösen felkelti a nő érdeklődését, aki nem is gondolkodik, csak meg akarja szerezni magának a pasit. Tök mindegy, hogy később mit gondol, attól még a jó duma hatására előtör belőle az ösztönlény, és elhiszi, hogy ez a legjobb pasi.
2020. aug. 15. 12:11
 19/24 anonim ***** válasza:
0%
Megkérdezném, mivel sikerült ilyen heves érzelmeket kiváltanom belőle és ki bántotta meg aznap, hogy ilyen morcos.
2020. aug. 15. 12:13
 20/24 anonim ***** válasza:
57%
#18 Még mindig nem esik le, hogy a kérdező erre rájött és rövid úton dobja? Tehát nem ösztönlény a pasival ellentétben? Te a nehéz felfogásod miatt nem vagy sikeres, nem azért mert nincs jó dumád meg nem vagy egy Tarzan.
2020. aug. 15. 12:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!