Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy csaj többet gondol bele 2 nap beszélgetésbe, annak milyen okai lehetnek? Ez most az én hibám?
Figyelt kérdés
Igaz úgy írtam rá, hogy láttam a lapján, hogy komoly kapcsolatot keres. Jól eldumáltunk. Tetszett is nekem. Láttuk egymást kamerán. Elhívtam randira is. Csak a randiig lévő idő alatt meggondoltam magam, mert úgy láttam, hogy elég komoly csaj és nem akartam bolondítani, mert még nem állok készen egy újabb kapcsolatra. A randit konkrétan nem mondtam le, Ő írt rám és akkor írtam Neki, hogy nem érek rá mégsem. Eléggé kiakadt és elküldött a francba, hogy miért vezettem félre, miért néztem hülyének és miért nem voltam őszinte vele. Jogos ez? Nem érzem magam hibásnak.2020. aug. 14. 17:44
11/23 anonim válasza:
Én is elkönyveltem, hogy szeretnek, miután pár hónap ismerkedés után szerelmet vallott az illető, aztán becézgetett és tök úgy kezelt, mint a barátnőjét. Majd pár hétnyi randizás után kitalálta, miért is nem működne köztünk és elkezdett távolodni.
Tudtok ti görény dolgokat művelni!
12/23 A kérdező kommentje:
Végülis őszinte voltam. Amikor rám írt és lemondtam a randit, akkor rákérdezett, hogy hagyjuk ezt a dolgot kettőnk között. És akkor leírtam, hogy mi a helyzet és miért nem.
2020. aug. 14. 19:46
13/23 anonim válasza:
Hagyjuk mar ,gusztustalan féreg vagy..
14/23 A kérdező kommentje:
De most ezt tényleg gáznak gondoljátok? Csak 2 napig beszéltünk. Én nem érzek ebben többet
2020. aug. 15. 17:34
15/23 anonim válasza:
Igen. A korrektség nem idő függvènye.
16/23 A kérdező kommentje:
Ezt írta:"Félreértés ne essék. Nem azzal van a gond, ha kioffolsz egy nőt, hanem azzal, hogy félrevezeted, tök hülyének nézed és hazudsz, mint a vízfolyás."
2020. aug. 16. 01:41
17/23 anonim válasza:
Nem pontosan ugyanezt mondtuk??
18/23 anonim válasza:
Remélem majd te is ugyanezt visszakapod 🤢🤢🤢🤮🤮🤮
19/23 A kérdező kommentje:
De ennek a lánynak mindennel baja van most. Azt is írta még, hogy ilyenkor minek teszem már hozzá, hogy nem arról van szó, hogy nem tetszik, mert ez így egy nagy kamunak tűnik számára. Ugyanis, ha valóban tetszene, nem tűntem volna el és nem mondtam volna le a randit vagy nem így. 🙄
2020. aug. 16. 10:57
20/23 anonim válasza:
Kezdelek trollnak hinni, annyira hülye vagy.
A làny is, mint ahogy mi is, teljesen következetesen ugyanazt mondjuk, semmi változás nincs. Hiàba mentegeted magad, te voltál a f*sz, és ettől mèg inkàbb az vagy, hogy próbàlsz ez alól kibújni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!