Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SpiritTárs oldallal kapcsolatban mik a tapasztalatok?
Voltam fent Elittárson, Párom.hu-n, Padaamon. Első az nem jött be, meg az egész fizessél mindenért rendszer nem szimpatikus. Párom.hu-n túl sok az idősebb (oké, hogy ott is fizetni kell, de szerintem vállalható az összeg), nem találom a korosztályom (25-30 éves, én 33), Padaamon meg nagyon sok a duplikált profil, vagy reklámprofil. Az inaktívakról nem is beszélve, abból nagyon sok volt Párom.hu-n is.
Tindert szokták még ajánlani, kipróbáltam, de nem jártam túl sok sikerrel, vagy csak nem voltam eléggé türelmes.
A Spirittársat próbálgatom pár hete, eddig egy 0 semmi nincs, szerintem nagyon kis számú adatbázisa lehet, befizettem 3 hónapra, de úgy néz ki kár volt. Majd írok még ha mégsem.
Viszont az Elittárs az tetszik, szerintem korrekt és nem is drága..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!