Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon mi történhetett?
Tinderen megismerkedtem egy férfival. Mind ketten ugyan olyan lelkesen beszélgettünk egymással üzenetekben. Találkoztunk és minden rendben volt. Figyelmes, kedves és látni lehetett rajta, hogy tetszem neki. Ahogy elköszöntünk már írt is és a következő találkozót fírtatta. A másodikon megtörtént a csók, a kezemet szerette, vagy piszkálni, simogatni és mikor elköszöntünk szintén eufóriában volt és alig várta a következőt. Megbeszéltük, hogy vasárnap találkozunk. Szombaton még nagyon aranyosan írt és érdeklődött. Viszont vasárnap reggel írt, hogy nem fog menni a találkozó. Felajánlottam neki a másnapot és találkoztunk is. És szinte 90fokos fordulatot vett. Nem érdeklődik, nem keres, nem bókol és kb már én udvaroltam neki.
Akkor szombat este történt valami. Szerintem felbukkant valami másik lány.
Azóta már beszéltünk erről és mondtam, hogy nem leszek férfi helyette. Azt mondta, hogy időt kér, hogy átgondolja, de mint tudjuk ennek nem lesz a vége.
Mintha egyik pillanatról a másikra kicserélték volna. Megdöbbentő számomra.
jól mondják, lépj tovább, ebből nem lesz már semmi sem.
vannak ilyen férfiak, ezt is jobb, ha tudod (biztos nők is,csak velük nem randiztam) szóval szerintem ezeknek van valami sérülésük, és szeretnek belelkesíteni majd koppantani embereket. Nem tudom, miért jó ez nekik, de nem te fogod meggyógyítani őt.
Lépj tovább, keress egy egészséges embert, akinek nem csak egónövelésre kellesz, hanem tényleg akar téged.
Szerintem ő jelenleg csak alkalmi partnert keres, bár te nagyon tetszettél neki, csak közben rájött, hogy ha folytatja veled akkor le kell mondania a többiről. Üdv 2020-ban, manapság ezt csinálják.
Velem ugyanez volt, lelkes a srác, megszervezte a következő talit, oda meg vissza volt, aztán hopp a semmiből jött egy üzenet, hogy igazából még fogalma sincs mit akar, hagyjuk. Persze tudjuk, hogy ez nem igaz, tudja ő mit akar, csak nem velünk, a mi típusainkkal. Neki valami kósza lyukacska kell, nem egy normális kapcsolat.
Köszönönöm szépen mindenkinek a válaszokat. Hálás vagyok! 😊
Azoknak is, akik nem feltétlenül a legkedvesebb módon közölték mondanivalójukat. Elgondolkoztatott. Meglehet, hogy én rontottam el. Sokszor vagyok túl őszinte és nyers. Talán mondhattam neki olyat amivel nagyon megbántottam, többször is.
Egy biztos, ha történt ilyen, ha nem és ha folytatjuk, ha nem, bocsánatot fogok kérni tőle. Óriási bűntudatom van most emiatt. 😏
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!