Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is járt már igy? Minden nö akivel randizom egyböl sexelni akar velem.
Figyelt kérdés
ahány randira csak megyek midegyik lány felhozza hogy ö csak alkalmi kapcsolatot keres és emlitik hogy menjek máskor is. most én lehetek nagyon megnyerö vagy a csajok hülyültek meg az utóbbi 3 hónapban.2010. aug. 4. 13:33
3/14 A kérdező kommentje:
de most komolyan keresek egy komoly kapcsolatot és mindig ez a vége. néha már szörnyü, igy is 2 telefonom van és minden éjszaka máshol alszom mert én erre nehezen tudok nemet mondani.
2010. aug. 4. 13:37
4/14 anonim válasza:
ha örülsz neki akkor kérj pénztis ha meg nem akkor mondmeg a lányoknak hogy komolyabb kapcsolatra vágysz
5/14 anonim válasza:
2. vagyok
amúgy lehet h rossz helyen keresgélsz
bár nem írtad le h hol, de ne feltétlenül buliba, discoba meg ilyen helyeken keresgélj hanem mondjuk parkba, előadásokon és inkább a visszafogottakat nézd ki
jobb tippem hirtelen nincs :(
6/14 anonim válasza:
Nekem is lehetnének ilyen problémáim!
7/14 A kérdező kommentje:
kerestem: randioldalakon, hirdetésekben, ismerkedtem utcán, pub-ban, buszmegállóban, irodákban stb. de a randinak mindig sex a vége (valamikor randi sincs).
2010. aug. 4. 13:45
8/14 anonim válasza:
hát akkor nem tudom :S
egyszerűen peches vagy most, de mindenkinek vannak hullámvölgyei, de előbb-utóbb ennek is vége lesz, és eljön az akire vártál :)
10/14 anonim válasza:
probálj meg kicsit csunyább vagy átlagos lányokal ismerkedni ne a gyönyörüket keresd, hidd el azok normálisabbak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!