Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van 1 fiu aki tetszik nekem....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van 1 fiu aki tetszik nekem. Hogyan deritsem ki, hogy tetszem-e neki?

Figyelt kérdés
Egy suliba jarunk es en szivesen megkerdeznem tole h tetszem-e neki de attol felek h ha a valasza nem lesz akkor 4 even at csunyan nez ram mert XI.-esek vunk es meg 4 ev az eleg sok...ettol felek nagyon...legyszi segitsetek:(
2008. nov. 26. 15:53
 1/9 Srapnel ***** válasza:

Ha keresi a társaságodat, akkor tetszel neki. Ha magad nem látod rajta, akkor kérdezz meg mást. Bár, ha már legalább egy ember tudja rajtad kívül, hogy tetszik neked, akkor előbb-utóbb ő is megtudhatja.

A Ti korotokban szerintem még nem működik az, hogy megkeresed mindenféle mellébeszélés nélkül és elmondod neki, ezáltal megőrizve méltóságodat.

2008. nov. 26. 16:03
 2/9 anonim válasza:

Hát én emlékszem h a barátommal h jöttem össze.Mi is egy suliba járunk és a buszpon láttam meg először :D nagyon vicces volt.Mosolyogtam, visszamosolygott, ő mosolygott rám én meg vissza....később bejelöltem iwiwen és ő irt nekem levelet h fel e vehet beszélgetni és elkezdett köszönni nekem bár ez ment vagy 2hónapig :D...de aztán végülis elkezdtünk járni ugy h semelyikünk se kérdezte meg h járunk e :D......

Ugyis észreveszed a mosoly az első jel....azt vhogy derits ki az msn címét azt beszélgetni fogtok majd élőben is és minden jól megy majd...remélem

2008. nov. 26. 17:21
 3/9 A kérdező kommentje:
mar beszelunk msn'en es tok jol elvagyunk...es az az erzesem h egyre jobban tetszik nekem...naprol napra es lassan nem birom magamban tartani:(
2008. nov. 26. 18:59
 4/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Ha már jól el tudtok beszélgetni,már az nagyon jó.

Kérdezz rá esetleg,hogy neki milyen lányok tetszenek?

Vagy mondj valami olyasmit,hogy a moziba játszanak egy tök jó filmet,de nincs kivel elmenned...szerintem ilyen kis apróbb megjegyzésekből ő venni fogja a lapot.

Mit gondolsz?

2008. nov. 28. 11:02
 5/9 A kérdező kommentje:
nagyon koszi:)bevaltak amiket mondtatok es valahogy ravezettem h o kerdezte meg tolem h tetszik-e nekem:Dazt hittem csak kamuzik de kiderult h nem es majdnem minden szunetben egyutt vagyunk:)meg nem jarunk de kozel vagyunk hozza:Dkoszi mindenkinek meg egyszer:*:*:*
2008. nov. 28. 13:54
 6/9 anonim válasza:
hát sztem próbáld meg felvenni msn-re és ott kérdezd meg deh ne egyből azzal kezd h megkérded,vagy pedig ha ismersz vkit a baráti köréböl akkor szólj neki hogy kérdezze meg valahogy...!!
2008. dec. 1. 19:14
 7/9 Srapnel ***** válasza:
Jellemző... Msn, iwiw, mi? Esetleg nem élőben kellene az egészet? A mi időnkben elmentünk fagyizni, elkísértük egymást üveget visszaváltani, elsétáltunk a város határába, kacsáztunk a folyó vizén, stb. 29f
2008. dec. 3. 07:52
 8/9 A kérdező kommentje:
hát igen... a te idődben...de mostmár más a helyzet!szal ha nem tudsz normális választ adni amivel esetleg segithetnél,megjegyzéseket sem kérek...köszönöm!
2009. jan. 16. 16:14
 9/9 A kérdező kommentje:

mellesleg sikerült:D

már 2 hete együtt vagyunk:)

köszi a tanácsokat:*:*:*

2009. jan. 16. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!