Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gáz, ha nőként én kezdeményezek? Hogy lenne-e
kedve kettesben is beszélgetni?
kifogás mindig van...
de mindenki azt tesz amit akar.
2020. aug. 7. 15:41
Viszont ha a nő nem kezdeményez, akkor majd a pasi fog egy másik nőnél. tehát mondhatja a kérdező, hogy milyen pasi az akit fel kell szedni, csak akkor készüljön fel rá, hogy a pasi majd felszed mást. Szerintem nincs azzal baj, ha egy pasit táncra kell hívni. Ez kicsit ilyen fekete-fehér amit a drága tízes ír, hogy ha a nő jó nő akkor neki nem kell semmit tenni, ha meg nem az, akkor meg felesleges. Ennél bonyolultabb a szitu. 23F Igen a kérdezőnél biztos kezd majd más pasi, viszont akkor ezt az egyet aki épp kell neki, azt kell majd elfelejtenie.
2020. aug. 7. 18:11
Ha a padi másik nőt fel tud szedni a kérdezőt miért nem?
2020. aug. 7. 21:12
2020. aug. 7. 21:13
Nem tudom. Nem én vagyok az a pasi. Mindenesetre ha ő nem kezd a kérdezőnél és a kérdező se nála, akkor a kérdező majd látja, hogy mást felszed. 23F
2020. aug. 7. 21:46
Igen,ilyen történik az életben. Nagyon sok lánynak bejön egy-egy pasi,aki aztán összejön mással,majd megint mással úgy,h a lány csak vágyakozik utánna. Viszont egy kapcsolathoz kölcsönös vonzalom kell. Attól,hogy a kérdezőnek bejön a pasi még nem biztos,h viszont is így van. Ismerik egymást,akár a pasi is kezdeményezhetne,de vmi miatt nem teszi. A kérdező helyében én igyekeznék,h felhívjam magamra a figyelmét,de azért randira nem hívnám.
2020. aug. 7. 22:00
Lehet, hogy meglenne az a vonzalom, ki tudja. Ha a kérdező nem mondja el neki, akkor nem is derül ki. Mondom akkor ne próbálkozzon, majd a pasi felszed mást ha rád hallgat. Ha én rám hallgat megkérdezi. Nagy baja nem lesz, ha nem is kell a pasinak majd kell másnak. Viszont a kérdezőnek ez a pasi kell.
2020. aug. 7. 22:03
18/21 A kérdező kommentje:
Szerintem majd egyszer spontán megkérdezem tőle, hogy nem lenne-e kedve öaazedutni dumálni valamikor. Nem egy szívbajos ember, eleg laza, max. nemet mond és kész, de pont ahogy egyikőtök írja, ha meg sem próbálom, soha nem derül ki, mi lett volna a válasza.
Amúgy voltam már hasonló szituban, hogy én hívtam el egy srácot, akivel barátság lett aztán, de azt mondta nagyon jólesett neki a kezdeményezés és ez imponál a pasiknak, úgyhogy ne fájjon miatta a fejem. Pedig ott nem is személyesen hívtam el, hanem ráírtam, mert személyesen nem volt lehetőségem rá.
19/21 A kérdező kommentje:
Kávézni, vagy ebédelni sem szoktatok együtt, vagy akár nagyobb munkahelyi társasággal?
Ha irodában vagytok egy kávézást gyerekjáték összehozni, a következőre meg le lehet menni a büfébe, ha az iroda túl zajos.
A férfi idősebb nálad, azért vagy bizonytalan?
2020. aug. 7. 22:31
Kapcsolódó kérdések: