Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, ha csak ez a két férfi lenne a világon, melyiket választanátok külső alapján?
Olyan válasz nem ér, hogy egyik se, meg hogy a a belső számítana stb... Csak külső szempont szerint!
😃
"10. Na a nethuszár szájkaratés! Most aztán nagyon megijedtem, kisemberke! A fajtádból tele a net, hőscincér! :DD"
Te vagy 20 kiló vasággyal és még én vagyok a kisemberke? 👏👏👏 👌
Te? Te aki még puncit sem látott életében? 😂
12. Na még látnok is a kisemberke! :D
Rábasztál, mert pont a másik oldalhoz tartozom! Ennyit a nagy jóstehetségedről! Balfácán!
"Rábasztál, mert pont a másik oldalhoz tartozom! Ennyit a nagy jóstehetségedről! Balfácán!"
Másik oldalhoz? Ja értem, tehát akkor b*zi vagy, akkor bocs a puncis megjegyzésért, nem tudtam, hogy a f@szikhoz vonzódsz, elnézést akkor az előbbi hibámért, de néha megesik. 👍
"Nem gondolod, hogy kicsit arrogáns vagy? Akkor is ilyen nagyképű f@sz lennél ha előtted állnék? Nyilván nem, mert a két pasas közül nyilvánvaló, hogy te melyik kategória vagy... Gyökér."
Te meg a kokszos testépítő vagy, aki lenézi a vékonyakat?
Hé,mi miért nem kaptunk kövéret?
Amúgy az elsőre szavaztam. Hányok a 2.fajtától. De szerencsére az életben nagyobb a választék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!