Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nők, ha csak ez a két férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, ha csak ez a két férfi lenne a világon, melyiket választanátok külső alapján?

Figyelt kérdés

[link]

Olyan válasz nem ér, hogy egyik se, meg hogy a a belső számítana stb... Csak külső szempont szerint!

2020. aug. 6. 18:25
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
48%
Az elsőnek legalább kedves arca és értelmes tekintete van, a második meg egy ostoba, felfújt vadember, akinek szerintem kimerül a kommunikációja abban, hogy "hö", meg "miva'?", szóval egyértelműen az első.
2020. aug. 6. 18:45
 12/21 anonim ***** válasza:
53%

😃

"10. Na a nethuszár szájkaratés! Most aztán nagyon megijedtem, kisemberke! A fajtádból tele a net, hőscincér! :DD"

Te vagy 20 kiló vasággyal és még én vagyok a kisemberke? 👏👏👏 👌

Te? Te aki még puncit sem látott életében? 😂

2020. aug. 6. 18:57
 13/21 A kérdező kommentje:

12. Na még látnok is a kisemberke! :D

Rábasztál, mert pont a másik oldalhoz tartozom! Ennyit a nagy jóstehetségedről! Balfácán!

2020. aug. 6. 19:00
 14/21 anonim ***** válasza:
82%

"Rábasztál, mert pont a másik oldalhoz tartozom! Ennyit a nagy jóstehetségedről! Balfácán!"

Másik oldalhoz? Ja értem, tehát akkor b*zi vagy, akkor bocs a puncis megjegyzésért, nem tudtam, hogy a f@szikhoz vonzódsz, elnézést akkor az előbbi hibámért, de néha megesik. 👍

2020. aug. 6. 19:04
 15/21 A kérdező kommentje:
14. Bírom az ilyen fogyatékosokat, ide jönnek egy kérdés alá kötözködni, hogy szerepelhessenek, mert az életben senki nem foglalkozik vekük! Már az első kommenteddel se a kérdésre válaszoltál, jöttél "drámázni". Egy igazi nyomorék vagy. Na takarodj!
2020. aug. 6. 19:11
 16/21 anonim ***** válasza:
91%
😂😂😂 nicsak ki beszél, nem is tudom ki szokott feljönni az oldalra és sírni ríni meg k*rvákodni, hogy jajj mi jön be a nőknek, meg jajj így meg úgy, te szerencsétlen, nem is tudom ki írta ki a kérdést, ami egyébként két dologról árulkodik már kapásból, az egyik, hogy egy önbizalomhiányos nyeszlett senki vagy (különben nem irkálnád minden nap a kérdéseidet) a másik meg, hogy veled nem foglalkozik senki, hát ezért jössz fel az oldalra minden nap és visszaigazolást vársz a nőktől te szerencsétlen, és még egy megjegyzés, "élettársi kapcsolatban" vagyok már 4 (!) éve, nekem nem kell visszaigazolás a gyakorin öcskös ✌
2020. aug. 6. 19:19
 17/21 anonim ***** válasza:
0%

"Nem gondolod, hogy kicsit arrogáns vagy? Akkor is ilyen nagyképű f@sz lennél ha előtted állnék? Nyilván nem, mert a két pasas közül nyilvánvaló, hogy te melyik kategória vagy... Gyökér."

Te meg a kokszos testépítő vagy, aki lenézi a vékonyakat?

2020. aug. 6. 21:35
 18/21 anonim ***** válasza:
Ha csak ez a két férfi lenne a világon, pont, hogy nem lenne muszáj választani, mert a túlerőben lévő nők még a felfújt izomagyat is könnyedén kordában tartanák, szóval nyugodj le, kérdező.
2020. aug. 6. 23:46
 19/21 anonim ***** válasza:
Kérdező, a felfújt, izomagyú idiótákat max. a "nők" 10 százaléka fogja értékelni. Sajnálom.
2020. aug. 6. 23:59
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

Hé,mi miért nem kaptunk kövéret?

Amúgy az elsőre szavaztam. Hányok a 2.fajtától. De szerencsére az életben nagyobb a választék.

2020. aug. 7. 00:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!