Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhívott egy fiú strandolni de szégyellem az alakom?
Szerintem menj el és ha dolgozol az ügyön, mondd el neki. Amúgy a hízás ruhában is ugyanúgy látszik...
Hasonló helyzetben voltam is, egy régi ismerősöm a diétám közepén hívott randizni aquaparkba. Én megmondtam neki, hogy 5 kiló mínuszban vagyok és igaz, hogy ez már nem a vágósúlyom, de még messze vagyok a céltól, megértem, ha ez ótvar, nekem sem tetszik. :D Amúgy engem jobban zavart, mint őt, volt második randi is meg én is lefogytam 2 hónappal később.
De ezt azért ne használd kamunak. Az rohadt szánalmas, mikor valaki azt mondja, hogy fogyóban van, aztán csak tehenebb lesz. Az árverés.
Nézd ha nem csak dugni akar veled lehet hogy így is elfogad. Veszteni valód nincs menj el és kiderül.
F
Utolsó mondatod miatt trollkérdésnek tűnik, nem értem hogyan segít a helyzeten ha befalsz egy tábla csokit, ha zavar az alakod nem inkább mozogni és diétázni kellene?
Amíg szégyelled magad a strandon javasolhatsz más helyszínt a találkozásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!