Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti bevállalnátok ezt az utat?
Figyelt kérdés
Van egy srác csak beszélgetésnek indult.
Ő Németben dolgozik,de azt szeretné, hogy kimenjek pár napra. Ő állna mindent.
Szeretnék is menni, mert kíváncsi vagyok rá,de nem is mert azêrt mêgis sok km ês én nem voltam sose külföldön.
Másik részről itthon is van egy srác akinek tetszett,de nem érzek vonzalmat iránta,( nem csúnya, kedves aranyos) ezt már vele megbeszéltem,de sokat segít.
2020. aug. 6. 06:33
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
Talán... Kommentben leírom
27 szavazat
1/4 anonim válasza:
Nekem kulfoldon elo magyar ferfi lett a parom es hiaba ismeros mutatta be, voltam annyira bizalmatlan hogy neten lenyomoztam mindenhol, sokat leveleztunk es mindig o jott. Amikor megismertem elegge es bemutatott a csaladjanak (8honap), akkor ultem repulore hogy megnezzem hogy hol lakik.
Vigyazz magadra, sosem lehet tudni ki miket allit es mennyi a valosagtartalma.
2/4 anonim válasza:
Kulfoldon ismertem meg a férjemet, de még így is kb. jó ezer km volt kozottunk, amikor ismerkedtünk. Egy kávéra jott elem első találkozasnak - egy órás repulouttal. Biztos, hogy nokent nem loholnek egy ferfiert olyan mód, hogy majd első alkalommal én utazgassak hozzá. Legyen már egy kis tartasod. Oldja meg, vegyen ki szabadságot, utazzon oda, ne téged utaztasson.
3/4 A kérdező kommentje:
Igen, ez a félsz bennem van. Mert karácsonyra jön csak haza, meg mondtam is neki, hogy ok. Kimegyek, meg esetleg azt mondom ok próbáljuk meg. De nincs garancia, hogy ő majd minél hamarabb haza költözik. Én meg nem akarok távkapcsolatot.
2020. aug. 6. 07:01
4/4 A kérdező kommentje:
Bevállaltam és happy end lett a vége :))))
2020. aug. 28. 09:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!