Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első megismerkedős randira...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első megismerkedős randira ideális program ?

Figyelt kérdés

Nem félóra lenne hanem többet szánunk rá azért.Csak ne a nagyon közhelyes sétát írjatok kérlek.

Videki megyeszékhelyen nem Bp.

2020. aug. 2. 12:39
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
64%

Az első randin a legjobb, ha sétáltok, illetve beültök meginni valamit egy kellemes, csendes helyre. Ennyi.

Nem az élményeket halmozzátok első randin, hogy hol vagytok, mit csináltok, hanem normális esetben végig beszélgettek és egymással foglalkoztok, egymásra figyeltek. Ez a legfontosabb és ehhez a fenti setting a legjobb, mert az ezt megengedi.

2020. aug. 2. 14:38
 12/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm Bar direkt kértem ne a séta legyen, ennek ellenére kb mindenki ezt írta.
2020. aug. 2. 15:40
 13/15 anonim ***** válasza:
56%
Akkor vidd el moziba és üljetek egymás mellett némán 2-3 órán át. Úgy lehet még igazán jól megismerni a másikat.
2020. aug. 2. 17:09
 14/15 anonim ***** válasza:

Az egyik nagyon jó randimon bowlingozni vitt a srác. Én nagyon paráztam, mert nem gondoltam, hogy jól fogom magam erezni,ennek ellenére sokat nevettünk és dumáltunk is -közben, sokkal felszabadultabbak voltunk, mint amikor egymás mellett feszengve sétáltunk.

Máskor vízibiciklizni voltam, az is okés volt.

Vagy valami kiállítást megnézni, ott adott a téma.

Nem tudom ezekre mennyire van lehetőség Debrecenben, párszor voltam, de biztos vannak jó helyek. Ha a beszéd nem az erősséged első randikon akkor valami aktivitáshoz érdemesebb kötni, mint amiket én is írtam vagy masok. Sok sikert!

2020. aug. 3. 22:57
 15/15 anonim ***** válasza:

Amíg nem ismered, nem tudod,hogy mihez van kedve, esetleg előrevetítve tudod Vele megbeszélni,hogy hová is menjetek. Vess fel Neki pár ötletet és majd választ.

Hiába húzod le a sétálós/beszélgetős első randit, én biztos,hogy amikor először találkozok valakivel nem törvényszerűen szeretnék programot.

Egy korábbi kérdésben írta valaki,hogy élőben nem jött be Neki a lány..mi van ha valamelyikőtök részéről pl ez áll fenn?

Én is szeretek bowlingozni, de nem mindenki van ezzel így,és az is lehet,hogy első találkozásnál attól is tart,hogy ügyetlenebb lesz.

Kizárod, de séta, beszélgetés, és közben esetleg ha valamihez kedvet kaptok hát rajta. Vagy előtte lebeszéled Vele mit is csináljatok.

2020. aug. 4. 07:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!