Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdenél olyan pasival aki naponta 2 liter bort megiszik esténként?
2 liter folyadek este egyszuszra? Nem pisalsz be tole ejjel?
36F incel
Honnam veszitek hogy ugyan az a kétt személy?
Amugy nagyon unalmas hogy mindenki a nőket szidja de egsik se néz magába.
Például sok itt a 180 kg munkenélküli férfi akit a szülei tartanak el 30 évesen,ráadasul van itt alkoholista és dorgos is ?és csodolkoznak hogy egy nő se áll velük szoba.
Tényleg mi is lehet a gond,nem értem😅
Amugy megy ti férfiak mindig ott rontjátok el hogy átlagos lány kell nektek,ha csak az átlagos lányokhoz mentek oda akkor náluk lesz a tulkereslet.
Egy példát Egyes:
szabo dora szociologus ,átlagos külső ,átlagos test ,esetleg még egy kicsit nagy szájú is ezért ezért a fiúk könyen beszélgetnek vele.
Kettes:balogh edina duci,félénk,férfiasan öltözködik,nem jár sehova és depreszios.
Hármas: Szilágyi Georgina,orvos ,évfolyam első,jól keres,170 cm magas hosszú szőke haj,tökeletes alak.
A három közül melyikhez fogtok oda menni egyszerű mindenki az átlagos lányt fogja választani Szabó Dora Szociologushoz fog oda menni az összes fiú ,mert átlagon alulira nem adják ,átlagon felülitől félnek.
Nagy valoszinüleg balog edina,és szilágyi georgina sokal jobban vágynak már hogy elhívjak randizna vagy egy rendes pasira ,de hát őket nem hívják el mert minde fiú az átlagos lányokra megy.
Szoval az összes pasi szabó dorit fogja elhívni randizni ,hiába tök átlagos a lány a leghelyesebb legjobb képű fiúk is őt hívják el randizni,vagy is neki rengetek választéka lesz ,és ezért láttunk rengetek átlagos lányt olyan helyes fiúkal ,hogy valami elképeztő.
A másik kétt lányt meg senki se akarja elhívni ,de nagy valoszínűleg mindenki csak az átlagost.
Nah,lásátok ha így végig gondoljátok az egészet nem is olyan bonyorult a képlet,olyat kell elhívni aki tényleg összintén tetszik nektek a lany is nagyra fogja tartani ha tényleg ő tetszik neked és nem csak potléknak találod mert nincs más.
Nem kötelező el hívni mindig csak az átlagos mert anal lesz eselyem,nem pont anál nem lesz mert mindeki azt hívja el ,olyat kell aki tenyleg tetszik nektek ennyi.
Én nekem például azért nincs pasim mert igazábol egy fiúnak se kellek,elhívnak randizni de nem azért mert tetszek nekik hanem mert nincs más,szoval nekem az ilyen fiúk nem kellenek.
Nekem olyan kell aki tenyleg szeret és csak velem akar lenni,nem mert épp 20 csaj visszautasitota már és neki mindegy csak csaj legyen nekem nem ilyen kell ,hanem olyan akinek tényleg kellek és szerelmes belém de mivel ilyen nincs ezért inkább maradok egyedül ha kell egesz életembe egyedül leszek mint egy olyanal aki nem szeret,ennyi
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!