Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Összejönnétek bomba, fiatalabb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnétek bomba, fiatalabb, okos, csinos kisgyerekes nővel?

Figyelt kérdés

Tényleg nagyon csinos és kedves. Ritkán látni ilyen jó nőt, főleg anyukát.

A kisgyerek kb most kezdhette az ovit.

Bevállalnátok? Kisebb aggodalmaim vannak ezzel kapcsolatban.

2020. júl. 31. 14:05
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
84%
Mivel elvált (80%-ban nők adják be, a hazudozás most nem érdekel másik oldalról), rosszul választott apát, vagy kurjancs Jánost, egye meg akkor amit főzött. Ugye milyen kellemetlen íze van a felelősségnek? Soha nem kellene. 33f
2020. júl. 31. 18:31
 22/24 anonim ***** válasza:

Mivel én mindenféleképp kislányt szeretnék és szó volt róla hogy ha biztosra akarok menni akkor örökbe fogadok akkor ez gyakorlatilag majdnem olyan.

Az hogy az anyuka hogy néz ki az számomra majdhogy nem olyan mindegy mert eddig is elkerültek a formás nők így meg 45 évesen már úgy vagyok vele, hogy ezt dobta gép már hova teperjek, most már azért sem kellene öregen formás nő, így talán igen, bele mennék.

F.45

2020. nov. 3. 14:42
 23/24 anonim ***** válasza:
kisebbségi komplexus anyára menni? Mert az tuti hiányos?
2020. nov. 5. 18:22
 24/24 anonim ***** válasza:

Nekem jöhetne, akár hosszabb távon is..

mi lett kérdező?

2021. okt. 1. 01:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!